Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Karantena iz Tomislavova doma seli na drugu lokaciju, želi se olakšati pristup građanima

Na respiratoru je 31 osoba, hospitalizirano je 38 osoba više nego jučer, ukupno 372

Komentari 13

MA
Marsijanac
18:01 16.04.2020.

A sutite kao zaliveni o pobuni Amerikanaca u Ohio i Michiganu. Dosta je bilo lazi o covid-19...

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:42 16.04.2020.

I dalje se širi mreža objekata koje ministarstvo demografije nije nadziralo kako treba a izgleda da nisu napravili niti zajedničke nadzore Zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva demografije. Jasno je da ministrica nije upoznata, ali netko u Vladi RH bi konačno trebao o tome voditi računa. Koliko domova i koliko desetaka zdravstvenog osoblja treba riskirati svoje živote da bi ministrica konačno počela raditi posao koji joj je povjeren? Zašto zdravstveni djelatnici u hitnim uvjetima evakuiraju domove a da ih ministrica ili netko drugi nisu u ovoj već tromjesečnoj krizi nisu niti pregledali po kriterijima sposobnosti i osposobljenosti. Oni iz Splita su rekli da nisu mogli dobiti niti osnovna zaštitna sredstva, Plenković neradom ministarstva demografije gubi povjerenje.

VL
Avatar DonnaTO77
DonnaTO77
19:54 16.04.2020.

Barbara, 33. w︆︅w︆︅­­w︆︅­­­­.︆︅­­k︆︅i︆︅s︆︅­­s︆︅i︆︅­­a︆︅.︆︅c︆︅l︆︅u︆︅­­b

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
08:41 16.04.2020.

Jučer smo tek po drugi put imali dnevno smanjivanje broja aktivnih slučajeva, a po prvi put i smanjivanje petodnevnog prosjeka zaraženih. Odlično nam ide, i da nismo imali "situacije" u dalmatinskim domovima za starije gdje je dišpet-ekipa mirno gledala kako im se zaražava svo osoblje i svi korisnici, epidemijski val bi već bio na kraju i mogli smo popustiti veći dio mjera. Trenutno smo na 29,7% okončanosti epidemijskog vala, s tim da bi isti bio i na 40% da stožer nije promijenio metodologiju praćenja izliječenja.

VL
Avatar EUJ-
EUJ-
08:32 16.04.2020.

Polako ali sigurno po koroba statistici slijedimo europske susjede koje prema ekonomskim i kulturnim standardima nikako nemremo slijediti.

VL
WI
wimneiainneia
11:24 16.04.2020.

Drzave u Europi moraju dostaviti podatke o oboljelima i preminulima, tko su ti ljudi, i ciji gradjani, ako se radi o strancima u njihovim zemljama. Opce poznato da vecinom stranci rade po korporacijama, klinikama i bolnicama, a ovi su ljudi na prvoj crti na udaru epidemije. Anemicni mora dostaviti podatke javnosti o nasim gradjanima po tudjim zemljama u vezi epidemije oko coronavirusa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.