Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Šömen
Povratak na članak

'U Hrvatskoj danas ima 350 masona, a Tito je stanovao kod jednog koji je bio komunist'

O slobodnom zidarstvu više se ne razmišlja kao o tajnoj, zastrašujućoj organizaciji koja misli uništiti svijet, kaže Šömen.

Komentari 10

MO
morejeslano
17:46 10.06.2018.

"Isuse" još jedan članak o masonima. Stvarno ih je dosta!

VL
MA
Malenkost
19:23 10.06.2018.

Urote, Zavjere, Izdaje, Ukazivanja, ... Nardiljecnistvo, Sveci koji ne trule, "Gospe" ne samo u Medugorju, ... Travarenje, ..., sto je nastalo od HR u 21 Stoljecu: Dno EUa po IQu, PISA nasa djeca dno, Ekonomski smo dno dna, Novinari se utoplili u tu jednu drzavu na adaptirali nego utopili. Boze mili, boze mili. kuda ide HR??

VL
Avatar bokolo
bokolo
17:54 10.06.2018.

Globalist

VL
MI
misho32
09:36 11.06.2018.

to su vladari iz sjene kojima služe ove naše briselske marionete i koji poboljšavaju ovaj svijet i vode ga u katastrofu . A evo nam i večernjaka koji im služi u uništavanju hrvatske države.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
20:34 10.06.2018.

interesantno bi bilo tko te osobe jesu.

VL
DU
Deleted user
09:37 11.06.2018.

Kaj god! Loše drvo ne može dati dobra ploda. Nikada na trnju neće roditi jagode niti na vrbi grožđe. Organizacije koje djeluju polutajno ili posve tajno nikada nisu bile niti će biti nešto s čim se ljudski rod može ponositi.. Nisu nacisti i komunisti bez razloga zabranjivali masonska društva. Jednostavno masoni su im bili (u kronološkom smislu) stariji konkurenti u nastajanju za podčinjavanjem ljudskoga uma i duše, a kao totalitaristi ni jedni ni drugi nisu trpjeli nikakvu konkurenciju. To objašnjava sve.

VL
MI
misho32
09:40 11.06.2018.

to su vladari iz sjene kojima služe ove naše briselske marionete i koji nas uvjeravaju da poboljšavaju ovaj svijet a vode ga u katastrofu . A evo nam i večernjaka koji im služi u uništavanju hrvatske države.

VL
BL
bluesbob
10:04 12.06.2018.

Sve to na bauštelu na mješalicu i japaner.

VL
RA
ranko75
23:24 10.06.2018.

Koliki je Tito bio genijalac, da nista ne znaju o njemu. Ne znaju da li je bio, ali dok nije bio znajuci da Srecko Silovic zeli da si izidje iz masona, Tito ga moli da ostane da bi imao informacije o tome sto oni smjeraju. Kada je bio pokolj na Blajburgu, on je vjerojatno znao da ce ustase i cetnike pobiti, mozda je intimno bio za to, ali ne, on je poslao telegram u kome zabranjuje da se bilo ko ubije bez suda. Time je sa sebe skoro potpuno skinuo odgovornost. On je poslije Tesle najveci genijalac prakticar sa nasih prostora. Udruziti preko 100 zemalja u jedan blok (nesvrstani) moze samo veliki genijalac. Neka sada neko proba da nesvrstane koji vec postoje ujedini da budu slozni kao onda. Nema sanse. Kada bni se mpgao povratiti on, siguran sam da bi opet to mogao. Svi razlozi za njihovo postojanje i sada su tu, samo nema nikoga ko umije toga konja jahatim kao ni Jugoslaviju. Umio je on sa divljacima (nama, arapima, crncima) a da nije svojom pojavom nikada bio slican tim divljacima, vec na uglednog, ugladjenog i kulturnog covjeka, koji je odusevio i englesku kraljicu. Umjesto da od njega uce nasi politicari mu ukidaju ulice i trgove, a mogli bi mnogo toga od njega da nauce.

VL
PR
PraljakZločinac
17:49 10.06.2018.

Todorić je clan lože, dok kolinde prije sto je postala predsjednica nisu primili...a kasnije neznam....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.