Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus u hrvatskoj
Povratak na članak

Zaraženi profesor i dvoje učenika Srednje škole u Korenici

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak potvrdio je kako je odlučeno da će se skratiti izolacija zaraženih na deset dana, dok bi samoizolacija njihovih kontakata ostala i dalje 14 dana. Očekuje da će krajem tjedna o tome će biti donesen dokument

Komentari 16

CR
CROLINDA
08:14 17.09.2020.

dakle bilo tko od nas može biti zaražen a da to ni ne zna jer još ne osjeća simptome - svaki koji ne nosi masku je potencijalni ubojica iz nehaja - maska nije neprobojna ali uvelike zaustavlja širenje kapljica iz usta onoga koji je nosi – dakle nošenjem maske štitiš druge ljude – a vrlo malo ljudi nosi masku u zatvorenome – oni štite druge a drugi ne štite njih – ako ne nosiš masku i zaraziš nekoga od trideset godina koji ima kroničnu bolest i on umre s obostranom upalom pluća ne mogući disati i sporo se danima gušeći – njega nije ubila njegova kronična bolest nego si ga ti ubio koronom

VL
CR
CROLINDA
08:25 17.09.2020.

na stranu stožer i slovo ljudskog zakona - razum i savjest su darovi Duha Svetoga - ja štitim vas svojom maskom - a zašto vi ne štitite mene - ako ste u većini niste u pravu - odgovornost vam ostajee - barem pred Bogom - i vama i stožeru i i inspekciji koja ne radi svoj posao - vidno svugdje u zatvorenom prostoru

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:23 18.09.2020.

Stožer ne radi posao dobro radi ga zapravo vrlo lose..stožer ne pojacava mjere s obzirom na situaciju,ali aspolutne mjere provode u zdrastvenim ustanovima!!Umjesto da provode mjere prema "vam" oni su zatvorili zdras.ustanove i sto se desava?Imate veliki broj med.osoblja koji nemaju posla jer nemaju pacijenata ,pacijenti uz ogromne procedure mogu u bolnice..trebali bi napraviti preustoj da nepotreno bolnicko osoblje posalje na dezurstvo pa ce se mjenjati tako ce bolnice raditi brze i bolje..

VL
AU
austrougarskigeneral
11:31 17.09.2020.

da imamo svedski model bit ce sve vise zarazenih nazalost.

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
13:53 17.09.2020.

Pametniji znaju cemu sluze maska koja je izuzetno ucinkovita..

VL
AA
aabbcc
10:43 17.09.2020.

Djeca moraju disati i imati dovoljno svjezeg zraka. Pravilo drzanja rastojanja iskljucuje potrebu za gusenjem pod maskama pa sada izaberite sami..

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:43 17.09.2020.

Imamo Hrvatsku i svoji smo na svome uz svoj koronavirus, strane dugove, strane vlasnike firmi i saznanje da nedamo ni milimetra jer baš samo milimetar nama je uz Boga i domoljublje ostao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.