Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protjeran

U hotelu u Njivicama Čeh provalio u sobu talijanskog turista

policija
Arhiva VL
15.07.2010.
u 15:12

Čeh je prije dva dana provalio u hotelsku sobu, no njega i kompanjona u krađi zatekao je Talijan koji se vratio u sobu. Nije ih uspio zaustaviti jer su, čim su ga vidjeli, pobjegli, ali uhvatila ih je policija.

Zbog provale u sobu 36-godišnjeg Talijana u hotelu u Njivicama, 33-godišnji Čeh protjeran je iz Hrvatske na šest mjeseci. Ovu mjeru, zbog nezakonitog boravka u Hrvatskoj, izrekao mu je Prekršajni sud u Krku, a zbog krađe kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

 Čeh je prije dva dana provalio u hotelsku sobu, no njega i kompanjona u krađi "u pola posla" zatekao je Talijan koji se vratio u sobu. Nije ih uspio zaustaviti jer su, čim su ga vidjeli, pobjegli, no nakon njegove prijave policija je otkrila o kome je riječ pa je Čeh uhićen.

Komentara 2

KO
Koruna
16:16 15.07.2010.

Puno koristi od Ceha, sirotinja ; uvijek su dolazili bez novca a da bi prezivjeli za vrijeme boravka na moru, uvijek bi nastradali krompiri , lubenice, smokve koje bi krali, a jedino sto bi ostavili to je puno smeca praznee konzerve, plasticne vrecice, plasticne boce .....

BA
Bandit
07:48 29.07.2010.

Sad vise ne ostavljaju ni boce prodaju ih... hehehe treba im kosorka podjeliti bon za konzum .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije