Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fejsbukovci

U ‘gradu bajki’: prosvjed najave, ne prijave i na njega ne dođu

stariogulin
kristina štedul fabac/pixsell
21.03.2011.
u 15:29

Na Trgu hrvatskih rodoljuba okupilo se desetak prosvjednika, među kojima nije bilo ni onih koji su obećali doći

– U “gradu bajki” očito je bajkovito živjeti i nezadovoljnih nema, “Ogulinci su, izgleda, zadovoljni svojim statusom i stanjem u državi”, “Ljudi iz cijele Hrvatske, dođite živjeti u Ogulin, ovdje je najbolja infrastruktura, nezaposlenih nema, najveći broj rođene djece, sve žive pogodnosti, gdje ćete bolje”, “Ma znala sam da je narod u Ogulinu takav, ali ovo ne mogu vjerovati” – samo je dio komentara Ogulinaca, njih desetak, koji su u subotu došli na protuvladin prosvjed.

Zakazan za 18 sati na Trgu hrvatskih rodoljuba, doživio je pravi fijasko jer ni organizatora ni onih koji su najavili da će na prosvjedu biti nije bilo. Tek nekoliko Ogulinaca koji su htjeli dati do znanja da su i oni nezadovoljni stanjem u državi. Nije došao ni Silvio Šimić, organizator Facebook-prosvjeda u Karlovcu, koji je u Večernjaku najavio da će biti i na ogulinskom prosvjedu.

– Na žalost, organizatori u Ogulinu prosvjed nisu pripremili kako je trebalo, nisu ga čak ni prijavili policiji i zato nismo išli. Ne znam zašto su odustali, možda su mislili da neće uspjeti i da će sebi stvoriti probleme, ipak je to manja sredina – rekao nam je Šimić.

Nezavisni gradski vijećnik Željko Bokulić kaže da na prosvjed, iako je obećao, nije mogao stići zbog sastanka s braniteljima, ali na drugi sigurno dolazi.

Ključne riječi

Komentara 1

KL
klek88
07:16 22.03.2011.

Bokuliću bolje ti je idi kod babe u Salopeke i izori joj za krumpir a ne fantaziraj ugledaj se na Damira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije