Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

U gradskim autobusima u Skoplju zabranjen turbo-folk

Ujutro će putnici slušati klasičnu glazbu, popodne dinamičnije ritmove, odnosno svjetske i domaće hitove, a navečer će se puštati elektronička glazba.
07. listopada 2011. u 16:41 13 komentara 8 prikaza
'Members of the Macedonian national basketball team are cheered by fans while riding on the slashed roof double-decker bus on their triumphant return to Skopje, on September 19, 2011. The Macedonian b
Foto: 'ROBERT ATANASOVSKI'

Više neće biti mjesta za turbo-folk u novim gradskim autobusima u glavnom gradu Makedonije. Nakon žalbi putnika da ih vozači od ranog jutra "bombardiraju" tom vrstom glazbe, putnici će od sada slušati nešto sasvim drugo, piše portal Vesti-online.com.

Naime, ujutro će slušati klasičnu glazbu, popodne dinamičnije ritmove, odnosno svjetske i domaće hitove, dok će se navečer puštati elektronička glazba i ona za ples. 

–  Naši su putnici zahtijevali da se promijeni glazba koja se pušta u autobusima. Znam da ne možemo izaći u susret ukusu svakog putnika, ali vjerujem da će većina biti zadovoljna – kaže direktor javnog prometnog poduzeća u Skoplju Mišo Nikolov.

Nova glazbena shema stupila je na snagu danas i to u svim autobusima na kat koje je Skoplje početkom rujna kupilo od kineskog proizvođača iz Ukrajine.

ogorčena glumica
Marijana Mikulić: Moj sin ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime, a terapija počinje tek za 6- 9 mjeseci
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati
  • Knez Drpimir:

    U Hrvatskoj su srpski i hrvatski narodnjaci najpopularnija glazba, dok se alternativa sotonizira.

  • predrag borna:

    A u \"kulturnoj\"Croatii to je daleko najpopularnija glazba...i nikakva zabrana nije na vidiku.

  • Pijanec:

    \'\'u svim autobusima na kat koje je Skoplje početkom rujna kupilo od kineskog proizvođača iz Ukrajine\'\' -- haha kineski proizvođač iz Ukrajine :D