Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska banda

U godinu i pol provalile u 21 kuću, krale sve što su stigle

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
27.07.2015.
u 15:52

Kradljivice su krale sve– od novca, nakita, bijele tehnike, televizora i mašina za šivanje preko bušilica, brusilica, motornih pila i drugog alata do odjeće, obuće, stolnjaka...

Brodska policija kazneno je prijavila tri žene s područja oriovačke općine u dobi od 25, 49 i 50 godina.

One su osumnjičene da su tijekom ove i prošle godine provalile u 21 obiteljsku kuću na području općina Oriovac, Sibinj i Brodski Stupnik i krale sve što su stigle – od novca, nakita, bijele tehnike, televizora i mašina za šivanje preko bušilica, brusilica, motornih pila i drugog alata do odjeće, obuće, stolnjaka...

Među njihovim plijenom našli su se i jedan ražanj, heklani miljei i više boca raznog alkoholnog pića. Uglavnom su birale kuće naših radnika u inozemstvu, ali i one koje su vlasnici napustili samo nakratko.

- Procjenjuje se kako je ukradena roba vrijedna više desetaka tisuća kuna. Dio predmeta pronašli smo kod osumnjičenih i bit će vraćeni vlasnicima – izvijestio je Antun Jakobović, policijski službenik za odnose s javnošću u PU brodsko-posavskoj. Osim ovih krađa, 25-godišnjakinja je osumnjičena da je zajedno s još dva muškarca u dobi od 22 i 38 i ženom od 27 godina s područja sibinjske općine u srpnju ove godine provalila u obiteljsku kuću 63-godišnjaka iz Brodskog Stupnika, koji se tada nalazio u Austriji. Tom prilikom ukrali su televizor, ploču za kuhanje, posteljinu, ručnike, jastuke, kutiju s božićnim ukrasima i veću količinu raznog alkoholnog pića, oštetivši vlasnika za 20 tisuća kuna.

>>Oluci nestali s crkve Sv. Benedikta

>>Nagovorili ga da parkira BMW pa mu uzeli 100.000 kuna

Komentara 1

OS
osica
19:05 27.07.2015.

"Ma bravo cure ovako , se bori za ravnopravnost "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije