Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarni 15-ti put

U Fužinama u podne ispratili staru i dočekali Novu godinu

Fužine
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/16
31.12.2014.
u 14:38

Na veselom druženju i Kolinda Grabar Kitarović i Ivo Josipović

Jubilarni 15-ti put zaredom u Fužinama je danas u podne ispraćena stara i dočekana Nova godina.

Na igralištu pod branom, unatoč niskoj temperaturi i ledenom vjetru, okupilo se više od pet tisuća posjetitelja , uz Gorane, najviše Riječana i Zagrepčana , koji su se uz tradicionalno odbrojavanje oprostili od 2014. godine i u novu godinu ušli uz pjesmu, ples , kuhano vino i domaće kobasice.

U Fužinama je danas Šime Strikoman snimio i 445. milenijsku fotografiju - zeleno novogodišnje drvce , a na veselo druženje s građanima stigli su i predsjednički kandidati uz koje su se mnogi poželjeli fotografirati pa su se našli na stotinama "selfija".

No, nisu se sreli, dok je Kolinda Grabar Kitarović u Fužine stigla prije podneva aktualni predsjednik Ivo Josipović s Fužinarcima i njihovim gostima družio se u ranim poslijepodnevnim satima.

Foto: Goran Kovacic/pixsell

>> Pogledajte spektakularne fotografije vatrometa sa dočeka iz Sydneya!

Komentara 4

BL
Blomberg
14:54 31.12.2014.

Nije mi jasno cemu taj cirkus, ako svi znamo kad nam dolazi Nova sad ti tamo u tim Fuzinama vec slave Novu. Za mene primitivno, jer kako bi izgledalo da sad i u drugim mjestima pocnu sa tim glupostima, zastoto bas mi Hrvati se moramo blamirati zbog neke usijane glave koja je to izmislila--plitko--

KO
Komacero
17:52 31.12.2014.

pa tam slavili oprostaj stare kako bi dosli na naslovnice vl i kad im stigo drug ivo zapjevali druga Tita iako ovaj izjavio da se nevracamo u 45 i nob.kakav narod zivi u toj istri svakom jasno.srbi ako nisu cetnici onda se ko hr komunisti i kamiloni pretvaraju u titovu vojsku.zalosno i jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije