Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Nove Gradiške

U frontalnom sudaru dva automobila poginuo 69-godišnji muškarac

Nesreća kod Nove Gradiške
radiong.hr
30.04.2020.
u 08:43

Ozlijeđenom 62-godišnjaku pružena je hitna liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški i zadržan na daljnjem liječenju

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 18 sati dogodila u Cerniku kod Nove Gradiške jedna je osoba smrtno stradala, dok je druga teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika utvrđeno je da je 69-godišnji muškarac, upravljajući osobnim automobilom, prešao preko pune razdjelne crte na suprotnu stranu kolnika, pri čemu je došlo do udara njegovog vozila u osobni automobil, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak. Od jačine udara auto kojim je upravljao 69-godišnjak sletio je s kolnika te preko nogostupa, udarivši potom u zid obiteljske kuće, dok se drugi automobil u zanošenju zaustavio na kolniku.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 69-godišnjak. Ozlijeđenom 62-godišnjaku pružena je hitna liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški i zadržan na daljnjem liječenju.

Za vrijeme trajanja očevida od 18.10 do 21.10 sati, promet je bio zatvoren, koji su policijski službenici upućivali na obilazne smjerove. U vezi prometne nesreće policija dostavlja izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije