Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Jakovčić:
Povratak na članak

U EU drže da je Hrvatska dobar primjer upravljanja migrantskom krizom

Čini se da dijelovi Pučana pritajeno simpatiziraju Viktora Orbana pa je i to dio “prljave” politike

Komentari 11

BU
Bulaba
20:35 21.12.2015.

Je, zato su nas sa svih strana ogradili žilet žicom i još nam uvalili Frontex, hahaha. Da dobro upravljanje krizom, valjda onda kada su otvarali nevidljivi welness centar na Prevlaci, ili kada su blokirali legalne prijelaze prema Srbiji a ostavili ilegalne, ili kada su žene i djecu poslali u nabujalu Sutlu, ili kada su odbili uzimati otiske, ili kada su poslali divlji vlak u Mađarsku, ili kada su odbili slati podatke o migrantima u EU, ili kada su teroristima obavili sistematski u Opatovcu da vide u kakvoj su formi i hoće li moći odraditi posao u Parizu, ili kada su cirkusirali da migranti idu na Horgoš....ajde, Jakovčiću, smanji bijelo.

VL
FO
ForeignLegion1987
11:45 23.12.2015.

Ivane Jakovčiću....pao ti je,,,bratski lopovski sef,,,milanovic koji te je i postavio tu gdje si,,,da bi ti sutio,,,ali istina ce izaci na vidjelo,,,pravo je gos damir kajin rekao za tebe ,,,,

VL
OK
okus
01:11 22.12.2015.

Da bedaki su uvijek dobri.

VL
KI
killthesnake
09:03 22.12.2015.

Zar ovaj Jakovičić još nije u zatvoru? Dali uskok uopče zna da je Istra Hrvatski teritorij?

VL
DU
Deleted user
22:41 22.12.2015.

Njegovim venama kola teran.... sad valjda uspijeva plaćom eu zastupnika otplaćivat vlastiti kredit koji je 4 puta bio veći od njegovih primanja. Ostaje pitanje kako je to uspjevao godinama prije ?

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:53 23.12.2015.

što su radili istarski vinari, pa i ids, u vrijeme kad je slovenija počelia zaštićivati svoje proizvode? aha, bavili se kupovinom istarskih sela (jakovčić), plaćanjem medija, i slično. sve više sam uvjeren da smo kao narod nesposobni zaštititi išta. ne ne moramo kriviti političare. da su istarski vinari upozorili na ovaj problem kad je nastajao, već bi bio riješen. ne zaboravite da su i talijani tu blizu. ovako, voz je otišao. sreća u nesreći je da i dalje budemo mogli pršut nazivati pršutom, a to što će i slovenci koristiti naziv istarski pršut neka nas ne brine. još uvijek nas ne tuku po glavi! što se tiče dobrog upravljanja krizom, svaka čast. uspješno smo organizirali vlakove u buseve, kojima smo nesretnike vozili s jedne granice na drugu. sad bi kritizirali mađarski i sloveniju, zbog ograde? a što je predsjednica govorila prije 3 mjeseca? da smo onda mi ogradu digli, sad bi bilo manje problema za sve. i još bi pare od unije dobili.

VL
RO
rotšild
20:54 24.12.2015.

Gospon lopov, najdi si nekakvu luknju v šteru buš se skril. Se vas imame na spisku.

VL
Avatar Marko232
Marko232
20:24 21.12.2015.

Da nam je Karamarko bio premijer bi se mi osramotili kao i Slovenci. Jandroković bi gradio žicu zajedno s Kolindom koja bi otvorila radove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.