Naslovnica Vijesti Hrvatska

U emisiji 'More milosrđa' sjajni gosti - studentski kapelan don Stojić i Zvonimir Troskot

Emisija "More milosrđa" počinje u 22 sata i traje do ponoći, a može se pratiti u izravnom prijenosu na Laudato televiziji, Facebook stranici Laudata i Večernjeg lista
11. listopada 2018. u 20:45 2 komentara 845 prikaza
More milosrđa - Darko Pavičić
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Popularni studentski kapelan don Damir Stojić gost je ovoga petka u duhovnoj kontakt-emisiji "More milosrđa" na Laudato televiziji.. Don Damir Stojić, osim po radu s mladima, poznat je i po snažnim propovijedima i porukama te britkosti u odgovorima na aktualna pitanja, a zbog izravnost i pristupačnosti mnogi mu se mladi obraćaju s pitanjima o seksualnosti, predbračnoj čistoći i svemu što muči mlade ljude.

More milosrđa - Darko Pavičić Pogledajte emisiju Novo u eteru: Krenuo duhovni kontakt program 'More milosrđa'

- Razgovarat ćemo o braku, muško-ženskim odnosima, predbračnim vezama, razvedenima i svemu ostalome što će zanimati gledatelje, koji će izravno moći postavljati pitanja don Damiru Stojiću, kao što je i dosad bilo moguće razgovarati s gostom svećenikom - kaže urednik i voditelj emisije Darko Pavičić, novinar Večernjeg lista, najavljujući ovoga puta posebno iznenađenje tj. gosta koji će svoju životnu priču posvjedočiti na samome početku emisije.

don Damir Stojić | Autor : Slavko Midzor/PIXSELL Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Uz svećenika od ove emisije, na samome početku emisije odlučili smo ugostiti nekog "običnog čovjeka" i ovoga puta to je Zvonimir Troskot, mladi Zagrepčanin koji se istaknuo na čelu građanske inicijative "Narod odlučuje", član je molitvene zajednice "Srce Isusovo" iz Zagreba, a ovo će mu biti prvo televizijsko gostovanje nakon nekoliko mjeseci pauze u javnom prostoru - kaže Pavičić, dodajući kako Troskot neće, naravno, govoriti o svome društvenom angažmanu, nego o svome duhovnom putu.

- Njegova životna priča silno je zanimljiva, baš onako obračenička po primjeru sv. Pavla i siguran sam da će mnogi mladi ljudi, ali i ostali mnogo toga čuti za sebe u njegovu svjedočanstvu - kaže Pavičić.

Zvonimir Troskot | Autor : Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Emisija "More milosrđa" počinje u 22 sata i traje do ponoći, a može se pratiti u izravnom prijenosu na Laudato televiziji, Facebook stranici Laudata i Večernjeg lista. Gledatelji s gostom svećenikom mogu razgovarati na telefon 01/7888 595 po cijeni poziva vlastitog operatera.
 

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Ninja
    Ninja:

    fantastični gosti, čestitke. možda je trebalo pozvati i vasu diplomca da nam pojasni što su to bunga bunga partiji.

  • Avatar Dinamo BBB
    Dinamo BBB:

    Pritajeni masturbatori iza oltara !