Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petak uživo na vecernji.hr

U emisiji 'More milosrđa' sjajni gosti - studentski kapelan don Stojić i Zvonimir Troskot

More milosrđa - Darko Pavičić
Foto: Promo
1/3
11.10.2018.
u 20:45

Emisija "More milosrđa" počinje u 22 sata i traje do ponoći, a može se pratiti u izravnom prijenosu na Laudato televiziji, Facebook stranici Laudata i Večernjeg lista

Popularni studentski kapelan don Damir Stojić gost je ovoga petka u duhovnoj kontakt-emisiji "More milosrđa" na Laudato televiziji.. Don Damir Stojić, osim po radu s mladima, poznat je i po snažnim propovijedima i porukama te britkosti u odgovorima na aktualna pitanja, a zbog izravnost i pristupačnosti mnogi mu se mladi obraćaju s pitanjima o seksualnosti, predbračnoj čistoći i svemu što muči mlade ljude.

- Razgovarat ćemo o braku, muško-ženskim odnosima, predbračnim vezama, razvedenima i svemu ostalome što će zanimati gledatelje, koji će izravno moći postavljati pitanja don Damiru Stojiću, kao što je i dosad bilo moguće razgovarati s gostom svećenikom - kaže urednik i voditelj emisije Darko Pavičić, novinar Večernjeg lista, najavljujući ovoga puta posebno iznenađenje tj. gosta koji će svoju životnu priču posvjedočiti na samome početku emisije.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Uz svećenika od ove emisije, na samome početku emisije odlučili smo ugostiti nekog "običnog čovjeka" i ovoga puta to je Zvonimir Troskot, mladi Zagrepčanin koji se istaknuo na čelu građanske inicijative "Narod odlučuje", član je molitvene zajednice "Srce Isusovo" iz Zagreba, a ovo će mu biti prvo televizijsko gostovanje nakon nekoliko mjeseci pauze u javnom prostoru - kaže Pavičić, dodajući kako Troskot neće, naravno, govoriti o svome društvenom angažmanu, nego o svome duhovnom putu.

- Njegova životna priča silno je zanimljiva, baš onako obračenička po primjeru sv. Pavla i siguran sam da će mnogi mladi ljudi, ali i ostali mnogo toga čuti za sebe u njegovu svjedočanstvu - kaže Pavičić.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Emisija "More milosrđa" počinje u 22 sata i traje do ponoći, a može se pratiti u izravnom prijenosu na Laudato televiziji, Facebook stranici Laudata i Večernjeg lista. Gledatelji s gostom svećenikom mogu razgovarati na telefon 01/7888 595 po cijeni poziva vlastitog operatera.
 

Komentara 2

DU
Deleted user
21:04 11.10.2018.

fantastični gosti, čestitke. možda je trebalo pozvati i vasu diplomca da nam pojasni što su to bunga bunga partiji.

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
21:32 11.10.2018.

Pritajeni masturbatori iza oltara !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije