Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

U eksploziji kod Soljana poginuo pirotehničar iz Splita

mine02_ivg_kar_080108
Arhiva VL
12.10.2011.
u 17:01

Muškarac (48) radio je na razminiranju kanala Lipac između Soljana i Strošinaca u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Pirotehničar (48) iz Splita, djelatnik tvrtke Dok-Ing razminiranje iz Zagreba, smrtno je stradao danas tijekom razminiranja kanala Lipac između Soljana i Strošinaca u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Prema riječima Luke Barunčića, glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske, nesreća se dogodila kad je eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava. Nesretni 48-godišnjak teško je ozlijeđen u eksploziji te je preminuo na putu do vinkovačke bolnice.

Ozlijeđen je i 31-godišnji pirotehničar iz Ružića, no život mu nije u opasnosti, ali je zadržan u bolnici. Razminiranje kanala Lipac počelo je 4. listopada ove godine.

Komentara 1

BR
brođo
22:35 12.10.2011.

Sućut obitelji stradalog deminera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije