Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor na turske napade

U eksploziji automobila bombe u Turskoj poginule dvije osobe

kurdi
Foto: Reuters video screenshot
26.07.2015.
u 11:47

Napad na vojni konvoj dogodio se sinoć u pokrajini Diyarbakir, nakon što je Turska bombardirala kurdske separatističke kampove u sjevernom Iraku.

U eksploziji automobila- bombe u jugoistočnoj Turskoj poginula su dva vojnika, a četvorica su ranjena, javili su turski dužnosnici.

Napad na vojni konvoj dogodio se sinoć u pokrajini Diyarbakir, nakon što je Turska bombardirala kurdske separatističke kampove u sjevernom Iraku.

Bila je to prva turska "ofenziva" otkad je započeo mirovni proces 2012. godine.

Zasada nitko nije preuzeo odgovornost za napad, javljaju mediji.

>>'Turska će platiti visoku cijenu što je napala ISIL'

Komentara 8

MR
mrkoje
14:59 26.07.2015.

nazalost najveci gubitnici bice kurdi, jer ih je amerika iskreno receno podlo navukla u rat protiv svih, te naoruzala, sada ce cionisti i zapad samo posmatrati kako oni (kurdi) oberu ono sto im je zapad spremao(kaos)

DU
dukidudoje
15:06 26.07.2015.

smprema se svijetski rat,turska je tocka koja ce pokrenuti taj rat,gdje ce biti ukljucene mnoge drzave svijeta

Avatar Idler 3
Idler 3
13:52 26.07.2015.

Kao napali ih ISIL teroristi, a oni uzvratili po kurdskim kampovima u Iraku >;-)) Zgleda neki još ne kuže kakvu Turska igru igra !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije