Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za prevlast
Povratak na članak

U eksplozijama u središtu Aleppa poginulo najmanje 27 ljudi

Državna televizija prikazala je snimke na kojima je prikazana velika rupa na glavnoj cesti nastala u eksplozijama te akcija spasilaca koji još uvijek izvlače beživotna tijela ispod ruševina

Komentari 5

OB
-obrisani-
12:12 03.10.2012.

svako ko zna politiku, i malo razmislja o vjeri bez emocija na osvetu ili na nasilnu promjenu zna da: grcka izrael spanija. turska i mnoge mnoge drzave svijeta...su bile ili jesu isto u ovakvim "proljecima" zamislite da sada netko saljee oruzje u ove drzave "pobunjenicima ili rezimu" a da jedni podrzavaju jedne a drugi druge ! gde bi bilo tu ljudskog morala ! diktatori se ne mjenjaju svuda silom !?....pemetnoscu strpljenjem i pravdom je resenje to pak ne koristi se u zemljama afrike i azije, zasto !? odgovor je zato sto ljudski zivot u bliskom istoku nije toliko vazan koliko je vazno u tom regionu imati "podrzljive rezime".

VL
OB
-obrisani-
12:15 03.10.2012.

diktatore rezime u bliskom istoku,su tako selektivno podrzani, da narodi tamo niti mogu da biraju koga hoce, a u tome pomaze i demokratski zapad vjerovali mi to ili ne.

VL
OB
-obrisani-
12:17 03.10.2012.

sirija je postala jedna velika gladijatorska arena.

VL
RI
Riznica
18:58 03.10.2012.

03.10.2012. u 12:04h lopov drpiga je napisao/la: riznica... navijaš za teroriste. ako ti nije jasan tekst, pogledaj sliku. -------------------------- Pogledaj ti slike starog grada Aleppa i drugih gradova sve je srusio diktator a u njegovim kvartovima hoce da sadi cvijecee !" .. Pa nece moci !"

VL
LD
lopov drpiga
19:35 03.10.2012.

@Riznica je napisao/la: _________________________ navijaš za ekipu koja raznese pola četvrti autobombama, pa onda dođe opasana eksplozivom u potrazi za djevicama u raju na mjesto eksplozije da ubije i one koji su došli pomoći.... ti zbilja imaš problem... koja jee razlika između ovih i onih što su ubili ambasadora u bengaziju- nikakva. i jedni i drugi imaju iste sponzore i ciljeve...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.