Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN ZBOG DROGE

U dvorištu uzgajao marihuanu, a u kući mu našli 1,5 kilograma trave

Ilustracija
Foto: PUZ
16.09.2020.
u 07:38

Pretragom je nađeno 130 stabljika marihuane

Muškarcu (35) određen je istražni zatvor zbog zloporabe droge. Sumnja se da je s muškarcem koji je za sada u bijegu, u stražnjem dvorištu kuće jednog od njih uzgajao marihuanu, a pretragom  je nađeno 130 stabljika te biljke.

Osim stabljika, policija je pretragom našla i 1,5 kilograma marihuane koja je bila pakirana u više u više paketa Nađeno je 24 grama psilocibinskih gljiva pakiranih u tri staklenke i PVC vrećicu, 64 komada sjemenki nalik na sjemenke indijske konoplje...

Sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici  35-godišnjaku je istražni zatvor odredio zbog opasnosti od ponavljana djela. 

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fajlpz
08:26 16.09.2020.

Date ostavite ljude na miru da rade.hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije