Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako nije primijetila?
Povratak na članak

U dvorištu pronašla mačku, a onda su joj otkrili što je zapravo 'spasila'...

Vrlo je glasan, a mislim da je mješanac tigraste i bengalske mačke, moguće da je Maine coon budući da je jako velik i debeljuškast, napisala je u oglasu žena koja je tražila vlasnika mačke koju je pronašla u svome dvorištu

Komentari 4

PR
prajdali100
19:03 25.05.2019.

Kaže žena da ga ne može zadržati jer je " lud".... Ha ha ha ha ha .Pa to je RISKO a s njim nema šale.

VL
AL
alfich
06:13 29.05.2019.

Risa je lako prepoznati jer na ušima ima male "čuperke" koji su poput najosjetljivijeg radara, kako da žena nije to odmah primjetila ?

VL
NE
Nepokolebljiv
09:10 26.05.2019.

"... divlju mačku, odnosno risa." Ovdje se radi o DVIJE vrlo RAZLICITE zivotinjske vrste! Divlja macka je posebna vrsta dok je ris sasvim druga vrsta. Obe vrste ne bi imale problema (mentalnog) pojesti zivotinju trece vrste: kucnu macku!

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:59 30.05.2019.

Zapišao cijelu kuću? Uobičajena stvar za sve mačke. Vlasnici redovno ne osjećaju pišaku, gosti osjećaju svi. Vlasnici tvrde - pa ima pijesak i samo tu piša.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.