Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bombe "navlakuše"

U dvjema eksplozijama u Bagdadu živote izgubile 32 osobe

bagdad
Reuters
28.10.2011.
u 12:37

Prva je privukla pažnju ekipa za spašavanje i znatiželjnika kojima je bila i namijenjena. U eksplozijama bombi ranjeno je 70-ak ljudi.

Broj poginulih nakon dvostruke eksplozije u trgovini glazbenom opremom u Bagdadu gotovo se udvostručio, izvijestile su iračke vlasti. Poginulo je najmanje 32 ljudi, od kojih su neki umrli odmah, a neki su podlegli ozljedama u bolnicama ili na putu do njih.

U četvrtak navečer u trgovini glazbene opreme, prenosi Guardian, u razmaku od nekoliko minuta eksplodirale su dvije bombe. Prva je privukla pozornost ekipa za spašavanje i znatiželjnika kojima je bila i namijenjena. U eksplozijama bombi ranjeno je 70-ak ljudi.

Kako se bliži krajnji rok odlaska američkih trupa iz Iraka, tako se i broj bombaških napada povećava. Nitko nije preuzeo odgovornost za jučerašnje eksplozije.

Komentara 30

PH
Prometej.hr
13:49 28.10.2011.

To im je Majka Amerika donila demokraciju.

RE
@rea
12:54 28.10.2011.

To da se radi o shijitskom naselju je, naravno, sporedni detalj.

RE
@rea
15:42 28.10.2011.

Rat izmedju shijita i sunita traje već stoljećima. Počeo je davno prije nego su se Ameri pojavili na sceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije