Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U dvije prometne nesreće stradala dva motociklista, te suputnica

motor
Hrvoje Jelavić
27.09.2009.
u 21:55

U sudaru u selu Brušane teške ozljede zadobio je vozač motocikla, a u u nesreći kod Starigrada ozlijeđen je vozač motocikla i njegova suputnica.

GOSPIĆ - U nedjelju popodne u podvelebitskom selu Brušane na cesti D25 Gospić-Karlobag sudario se domaći motociklist s mađarskim automobilom.

Prema priopćenju policije pedesetogodišnji motociklist bio je pod utjecajem alkohola (0,86 g/kg) i motociklom marke BMW požeške registracije vozio je za Karlobag. U desnom oštrom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja, prešao je na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim djelom motocikla udario u prednji dio osobnog vozila Citroen, mađarske registracije kojim je iz suprotnog smjera upravljao pedesetogodišnji državljanin Mađarske.

U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Gospić gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv vozača motocikla podnesen je optužni prijedlog prekršajnom sudu.

Nešto ranije, dogodila se još jedna prometna nesreća na Jadranskoj magistrali (D8) kod Starigrada, nedaleko Senja. Jedan Slovenac (40) upravljao je motociklom marke Suzuki slovenske registracije u smjeru Senja, te je ulaskom u lijevi, oštri, pregledni zavoj uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad motociklom nakon čega je pao na kolnik.

Tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla i suputnica, 32-godišnja državljanka Slovenije koji su vozilom hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Senj prevezeni u KBC Sušak.

Očevid prometne nesreće obavili su službenici Policijske uprave Ličko-senjske, a vozaču motocikla zbog počinjenog prekršaju uručen je obavezni prekršajni nalog.

Ključne riječi

Komentara 2

AL
alijagjas
10:35 28.09.2009.

Steta, ovi ce prezivjet, pa opet sjest na motore i jurit kao sumanuti, a mozda sljedeci puta i ubiju nekog neduznog!

BR
brzi6
19:23 28.09.2009.

juden baš si budala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije