Naslovnica Vijesti Crna kronika

U dvije jame na Biokovu pronađene kosti iz II Svjetskog rata

U jami "Šestica" pronađeni su dijelovi kostura najmanje dvije osobe, a u "Šulini" ostaci najmanje tri osobe.
09. travnja 2011. u 12:35 6 komentara 20 prikaza
kosti, ovčara (1)
Foto: Branimir Bradarić/VL

U dvije jame na planini Biokovo, izvijestili su iz PU Splitsko-dalmatinske, pronađeni su ljudski ostaci najvjerojatnije iz II Svjetskog rata.

U nazočnosti istražnog suca Županijskog suda Split iskopavanja ljudskih kostiju obavljeno je iz jame "Šestica" na predjelu Stipikovac i iz jame "Šulina" na predjelu Vošac. U jami "Šestica" pronađeni su dijelovi kostura najmanje dvije osobe, a u "Šulini" ostaci najmanje tri osobe.

Kriminalističkim tehničarima makarske policije u izvlačenju posmrtnih ostataka pomagali su članovi Speleološkog planinarskog kluba "Extreme" iz Makarske.

Kosti su prebačene na Odjel patologije Kliničkog bolničkog centra Split radi daljnje obrade i identifikacije. Posebno izvješće policija će dostaviti županijskom državnom odvjetniku.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • las35vegas:

    komunisticko/fasisticka posla na celu sa boljkovcem, maniolicem i japom od vaseg prezidenta ive, naravno i jednonogog joze

  • pljuka66:

    Opet su počeli sa predizbornom kampanjom!!

  • las35vegas:

    pljukla mitingasu i komunistu, kaj da su tebi zatoklji dva vucija kak meni, jedan je imao 17 adrugi 18 godina, a mamica su hranili tu komunisticku stoku \"partizane\" do kraja rata, a onda su komunisti ustreljili oba dva vucija na ... prikaži još! obali drave v varazdinu, idi veterinaru oni su za crvene-premija hehehehehehe