Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narkoratovi

U dva tjedna uhićen i drugi veliki narkoboss u Meksiku

Sergio Villarreal
AFP
13.09.2010.
u 17:31

Vođa jednog od najbrutalnijih kartela uhvaćen je u Puebli bez otpora. On je već drugi “kapitalac” koji je pao u ruke policiji u samo dva tjedna.

U još jednom udaru protiv narkomafije, meksičke snage sigurnosti uhvatile su narkobossa Sergia Villarreala El Grandea, čelnika brutalnog kartela Beltran-Leyiva koji je bio ucijenjen na 1,6 milijuna eura.

DPA, AFP i Reuters navode da je vođa jednog od najbrutalnijih kartela uhvaćen u Puebli bez otpora te da je to već drugi “kapitalac” koji je pao u ruke policiji u samo dva tjedna. Prethodno je uhićen i Edgar Valdez Barbie koji je vodio odmetnutu frakciju kartela koja je mjesečno kroz Meksiko krijumčarila oko tonu kokaina.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:45 13.09.2010.

a da je “kapitalac“ to se i vidi, pogolema mrcina.

OB
-obrisani-
01:17 14.09.2010.

kak je velki i snazni mam se zbudim kad ga gledam tak kapitelnega

CN
c@n@jisr@M
03:37 14.09.2010.

Narko-biznis u Mexicu ima veci godisnji prihod od naseg turizma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije