Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačke

U dva sata pošta i poštari na meti lopova

poštar
Arhiva VL
08.05.2010.
u 14:46

Pošta je opljačkana oko 8 sati ujutro u petak, dok su dvojica poštara napadnuta elektrošokerom u razmaku od jednoga sata, netom nakon pljačke pošte,

ZAGREB - Dvojica poštara i jedna poslovnica Pošte našli su se na meti razbojnika u petak ujutro, u razmacima od samo sat vremena.

Poštar I.M. (21) opljačkan je u 8.40 sati u Mainzovoj na Črnomercu. Ušao je u haustor, ugledao muškarca sa tamnom kapom na glavi, nešto starijeg od sebe koji mu je, bez progovorene riječi, prislonio elektrošoker uz tijelo.

Mladi poštar je počeo vikati što je čula jedna stanarka. Poštar je u šoku ispustio torbu i uletio u ženin stan, a lopov je dograbio torbu i ispremetao je. Odnio je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Malo kasnije, u 9.45 u Grižanskoj ulici u Dubravi napadnut je drugi poštar, T. I. (59) no on je uspio obraniti torbu. Netko mu je u haustoru prišao sa leđa i udario ga nečim po glavi. Muškarac je pao ali nije ispustio torbu. Počeo je vikati što je omelo lopova pa je pobjegao bez plijena.

Prije ova dva napada na poštare, oko 8 sati ujutro jedan je pljačkaš, sa tamnom šiltericom na glavi, orobio poslovnicu Hrvatske pošte u Folnegovićevoj ulici. Zaprijetio je zaposlenici pištoljem i odnio više tisuća kuna.

Komentara 4

PO
podravacc
19:00 08.05.2010.

xychhr-200 -bilo tebi čudno to ili ne i danas ima ljudi koji ne barataju internetom i internet bankarstvom

X2
xychhr-200
15:17 08.05.2010.

Naprosto nije za vjerovati... da u doba internet bankarstva i drugih načina transferiranja novca... poštari još uvijek hodaju okolo s nekoliko desetina, ako ne i stotina tisuća kuna... Čudno je da ih svaki dan i sve njih netko ne opljačka.

OB
-obrisani-
21:04 08.05.2010.

baš me zanima hoče li policija te razbojnike koji su napali jadne poštare koji pošteno rade svoj posao,prepoznat,uloviti,pretuč i privest......ili policiju samo zanima maltertiranje i udaranje palicama i gažnje čizmama građana koji ih samo pogledaju i nađu im se na njihovom putu....nažalost mislim na ovo drugo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije