Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVANJE ŽIVOTA

U dva mjeseca 2,6 puta više i zaraženih i mrtvih nego lani. Apel liječnika: Cijepite se!

30.10.2021.
u 07:03

Necijepljeni neka odvagnu vjerojatnost za teške posljedice cijepljenja i izglede za smrt i teški oblik COVID-19, poručuje struka. Obiteljski doktori zvat će svoje starije pacijente zbog teške situacije s pandemijom.

Komentara 95

DU
Deleted user
07:54 30.10.2021.

Ocito je da cijepljenje dovodi do pogorsanja situacije. Treba pod hitno zaustaviti cijepljenje kako bi smanjili umiranje ljudi.

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
08:17 30.10.2021.

kao što netko reče, nekada su bolesni ljudi "jurili" kod doktora, a danas većinom bolesni doktori "jure" zdrave ljude!

MK
mksdk
07:52 30.10.2021.

"Epidemija u Hrvatskoj na vrhuncu je. U tjedan dana preminulo je 177 starijih od 65, od kojih 97 nije cijepljeno."- Opa, bližimo se omjeru procjepljenosti? Skoro smo na 50% - 50%? Vakseri, znate li izračunati trenutnu učinkovitost cjepiva iz ovih podataka? Na žalost, ovo je bilo lako predvidivo i o tome smo vam govorili od ljeta, od podatka koji su došli iz Izraela - učinkovitost cjepiva u spriječavanju razvoja bolesti drastično opada par mjeseci nakon primanja druge doze. Sad znate zašto će se vaša dvostruka procjepljenost u potvrdi uskoro voditi kao "necijepljen".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?