Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

U dva dana Splićanin ukrao parfema vrijednih 9000 kuna

parfemi
Ilustracija
30.07.2010.
u 11:23

Splićanin (32) je uhićen pa pušten i sljedeći dan ponovno zatečen u krađi parfema. Ukupno je ukrao 25 bočica parfema.

ŠIBENIK - Splićanin (32) je dva dana zaredom krao bočice parfema iz trgovine DM-a u Šibeniku te je uhićen. Naime, zaposlenica DM-a je u srijedu uz pomoć nadzornih kamera u trgovini uočila muškarca kako krade parfeme te je pozvala policajce. Kada ga je policajac htio uhititi, kradljivac je pobjegao. Malo kasnije uhićen je u obližnjoj Macurinoj ulici te je priveden u policijsku postaju.

Sudeći prema izvještaju PU šibensko-kninske Splićanin je tada pušten, no to ga nije spriječilo da dan kasnije, tj. jučer, ponovno krene u krađu parfema u istu trgovinu. Policija je utvrdila kako je prvi dan ukrao 22 komada raznih parfema ukupne vrijednosti 7765.80 kuna, a dan kasnije još tri parfema ukupne vrijednosti 1329.70 kuna.

Manji dio otuđenih parfema je kod osumnjičenog pronađen i vraćen DM-u, kažu policajci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije