Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznata osoba
Povratak na članak

U Dunavu kod Borova pronađeno raspadnuto muško tijelo

– Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, a istraga o identitetu se nastavlja – kažu u policiji

Komentari 2

TH
thekurcula
12:30 24.08.2011.

A zašto sad ne napišete kod Borova Sela!!? Kad je neki tekst o ratu uporno pišete Borovo Selo i ne osvrćete se na primedbe da takvo mesto ne postoji! Sad, u crnoj hronici, verovatno dobijete podatke od policije, a oni korektno napišu ime mesta, pa ga vi tako i prenesete. Jedino me zanima da li sad možda verujete da su Borovo i Borovo Selo dva različita naselja?

VL
TH
thekurcula
14:21 24.08.2011.

A zašto sad ovi minusi? Da li to ovi što su mi dali minuse baš vole kad se ime jednog sela piše na različite načine pa im ja kvarim sreću?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.