Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Dubrovniku se zbog kopanja bagerom urušila Bukovčeva ulica

bukovceva
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
04.01.2010.
u 23:55

Kako tvrde stanari, na gradilištu ispred hotela cijeli se dan kopalo bagerom. Za upravljačem bagera je, prema izjavama očevidaca, bio Mladen Vlahušić, brat gradonačelnika Andre Vlahušića.

U Dubrovniku se u ponedjeljak navečer urušila Bukovčeva ulica koja prolazi pokraj hotela Vila Dubrovnik. Kako tvrde stanari, na gradilištu ispred hotela cijeli se dan kopalo bagerom. Za upravljačem bagera je, prema izjavama očevidaca, bio Mladen Vlahušić, brat gradonačelnika Andre Vlahušića.

Zbog urušavanja ulice stanovnici predjela Sveti Jakov ostali su odsječeni od ostatka grada, a pukle su i vodovodne i kanalizacijske cijevi. Radovi na sanaciji ulice već su počeli, a popravak bi mogao trajati i do dva tjedna.

 

 

Komentara 6

OB
-obrisani-
03:04 05.01.2010.

I kaj se sad bunite,odabrali ste si esdipijevca za gradonačelnika i normalno je da mu brat ima bagera i jako puno posla po Dubrovniku.

NL
NLF
07:39 05.01.2010.

Kaj stvarno ima onih kaj misle da su SDP-ovci pravedni i nekorumpirani?

DU
Deleted user
08:00 05.01.2010.

O jadni kradezeovci a dajte mi recite po čemu ste vi najpoznatiji pa isto po lopovluku kao i crveni. I da institucije rade svoj posao vi bi svi bili sada u zatvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije