Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

U Dubravi Mercedes naletio na djevojčicu, prevezli je u bolnicu

U Dubravi automobil naletio na dijete
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
06.09.2018.
u 21:34

Točne okolnosti prometne nesreće trebale bi se utvrditi policijskim očevidom koji je u tijeku, prenose 24sata.

U Ulici Mate Lovraka u zagrebačkom kvartu Dubrava u četvrtak u 19.18 sati osobni automobil marke Mercedes naletio je na djevojčicu koja je ozlijeđeno i prevezena u bolnicu, prenose 24sata.

 

Vozač Mercedesa naletio je na djevojčicu dok je s još dvije kolegice prelazila cestu na označenom pješačkom prijelazu, pričaju očevici. Dodaju kako je taj dio ceste, unatoč tome što se tamo nalazi škola i igralište, vrlo slabo osvjetljen i da nitko po tom pitanju ništa ne poduzima. 

Pogledajte video: U Dubravi automobil naletio na djevojčicu

- Ima ležećih policajaca, ali to nije dosta. Tu vam se voze 'nabrijanim' autima, utrkuju se, nitko im ništa ne može.  Kćer me zvala da je vidjela djevojčicu u krvi, sva se tresla. Ma užas - kaže jedna stanarka Lovrakove ulice.

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar bokolo
bokolo
01:00 07.09.2018.

Nikada da cujes kako je neka Skoda ubila ljude na cestama uvijek skupi automobili. Mora da je to u mozgu a ne u pedalama.

GL
glavaticro
22:46 06.09.2018.

kad već neće vlast ništa poduzeti,vrijeme je da stanovnici sami nešto poduzmu u vezi objesne vožnje i ne poštivanja pravila i propisa,sta kojeg jarca stari prdonja od 80g ima radit za volanom?ili nasmrkani balavac ,ili pijana budala?stvarno treba nešto napravit jer ovo više nije normalno...

DU
Deleted user
07:39 07.09.2018.

Grad Zageb preventivno ne radi dovoljno. Policija treba biti vise na cestama no preventivno fale lezeci policajci na svakom koraku! I to ne ne oni po 50 cm sirine, vec oni po 2 m , gdje nema sanse da auto ili kamion ne prikoce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije