Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudjelovalo sedam kandidata
Povratak na članak

U drugi krug predsjedničkih izbora u Crnoj Gori odlaze Đukanović i Milatović, rezultat iznenadio analitičare

Najbliži plasmanu u drugi krug izbora, prema podacima CEMI-ja, bio je Andrija Mandić iz prosrpskog Demokratskog fronta, a na četvrtom mjestu po broju glasova je Aleksa Bečić, čelnik Demokratske Crne Gore. Jakov Milatović je bio ministar u vladi Zdravka Krivokapića, a njegova partija PES je rastuća politička stranka u Crnoj Gori, koja svoju popularnost temelji na odluci da minimalnu plaću u toj zemlji podigne s 220 eura na 450 eura.

Komentari 13

ST
Stjepan
23:42 19.03.2023.

Crna Gora Crvena Hrvatska

VL
Avatar southman
southman
08:10 20.03.2023.

Čuj Srbin pa Jakov ??

VL
KO
koraknaprijed
23:59 19.03.2023.

Jedan od mnogih Vucivih poraza a najveći tek slijede.

VL
DU
Deleted user
08:15 20.03.2023.

Crnogorci prodali sve Rusima i sada nisu sigurni s kime u budućnost .Da li sa drugim okom ili sa euro integracijom?

VL
DU
Deleted user
07:25 20.03.2023.

Au, ovo se zove poker na blef. Prosrpski kandidat i Milatović i Đukanović idu u drugi krug , pobjeđuje Milatović u drugom krugu . Čudno je jedino što su Srbi imali više kandidata nego Crnogorci u svojoj zemlji, no to istočna poznata igra. No i zapad izgleda igra lukavo, dečko je bio stipendist zapada, oni su ga školovali, a vole ga Srbi u CG. Moglo bi se dogoditi ono što se često događa na Balkanu , podjela utjecaja. Ako je predsjednik prozapadni, vlada je proistoćna i obratno, a parlamentarni izbori u CG su u travnju.

VL
Avatar chelios
chelios
23:48 19.03.2023.

Napokon nakon 80 godina, konačno je došao kraj vlasti Saveza Komunista Crne Gore (Demokartska Partija Socijalista, Socijal Demokartska Partija, Liberalni Savez Crne Gore, Socijaldemokrate... i slični akrepi).

VL
Avatar chelios
chelios
23:14 19.03.2023.

Gospodine Đukanoviću, stiže vam smena!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.