Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

U DR Kongu srušio se avion, poginulih najmanje 53

Kongo
AFP
09.07.2011.
u 17:41

Još uvijek se ne zna točan broj nastradalih. Pojedini izvori tvrde da je stradalo čak 127 putnika

U padu boeinga 727 nedaleko od aerodroma grada Kisangani u DR Kongu poginulo je 127 ljudi, javlja DPA. Al Jazeera navodi da su podaci o poginulima dvojbeni, odnosno da je direktor tvrtke čiji se avion srušio, izjavio da je u trenutku pada u avionu bilo 110 putnika. Navodno je 53 osobe poginule, a 57 ih je spašeno.

Riječ je o letjelici tvrtke Hewa Bora čijim je avionima zbog sigurnosnih razloga, kao i svim avionima iz te zemlje, zabranjen let u zračnom prostoru Europske unije.

Avion se srušio u trenutku kada je pilot htio prisilno sletjeti jer je uletio u oluju. DPA javlja da je u trenutku nesreće u letjelici bilo 170 putnika.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:26 09.07.2011.

jadni ljudi no činjenice da postoje takve kompanije čiji bi slogan doslovno mogao biti : “Letite našim avionima dok nisu popadali“

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije