Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA SLUŽBA BAMAD
Povratak na članak

U doba Hladnog imala su posebnu ulogu, a sada su patuljak u Europi

Vojna obavještajna služba danas štiti prije svega Bundeswehr od desničarskog ekstremizma i islamizma. U Hladnom ratu je to bila obrana od ljevičarskog ekstremizma.

Komentari 12

BO
boovuu
22:40 01.12.2019.

Vojna obavještajna služba danas štiti prije svega Bundeswehr od desničarskog ekstremizma i islamizma. U Hladnom ratu je to bila obrana od ljevičarskog ekstremizma. -------------------------------------------- ko ih sad štiti od ljevičarskog ekstremizma ili više nema potreba. sad su svi visoki dužnosnici Bundeswehra lijevičari.

VL
NA
Nadalinaaa
15:52 01.12.2019.

Je li ekstremizam pustiti u zemlju horde ilegalnih migranata kojima ne znaš ni ime, ni prezime, ni odakle su, jesu li teroristi, ISI-ovci ili možda misionari? Naravno, za kreatore ovog porobljavanja Europe ekstremizam je odgovor europskih naroda na ovaj sotonski plan.

VL
GR
gragakarlovac
13:43 01.12.2019.

Smiješno. Europa ostala u razdoblje ‘40-‘70

VL
ME
Mesko
17:15 01.12.2019.

wimnniania- Englezi , Francuzi, Nizozemci su bili kolonizatori svijeta. Njemačka se priključila kad je sve bilo podijeljeno ( Namibia). Velika je to nacija i zemlja. Cinici kažu da je to Hicin 4. Reich ( financijama)

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:58 02.12.2019.

sve države koje su dugo pod ljevičarima propadnu. gdje ljevičari izgube vlast, taj utjecaj nadoknade kroz 'nevladine organizacije' i medije. da su mediji objektivni, odavno bi financijsku krizu u europu pripisali ljevičarima, socijalistima, kao i sadašnje stanje jeftinog novca koji ne generira rast, već samo umjetno pumpanje ekonomije na burzama, dok svi ostali pokazatelji padaju. sve je manja financijska kontrola korporacija, one mogu objavljivati rezultate poslovanja kakve žele, i svi su oni enormno bolji nego prošlih godina, a vidimo da se ekonomija u biti skuplja, smanjuje. manite se burzi, gledajte proizvodnju, prodaju, čiste porezne prihode zemlje. i kad pročitate da se u zemlje eu-a u ovoj eri jeftinog novca smanjile dugove samo se nasmijte, jer su ga povećale.

VL
VO
vorda400
14:58 01.12.2019.

Njemačka nikad nije imala jaku obavještajnu službu zato su i izgubili oba svjetska rata jer su ih zatrpavali lažnim informacijama koje su Nijemci "popušili"

VL
WI
wimnniania
13:59 01.12.2019.

Nijemci su tradicionalno nacisticki nastrojeni, sa svojom dijabolicnom opsesijom za dominacijom Europe i svijeta, tako da je sve sto se tice njih pogubno za ljudski rod. Normalan covjek ne moze vjerovati da su se opet oni uspeli na kormilo Europe,pe, nakon genocida, logora, Holokausta, i milijuna zrtava, obitelji male djece, sto su stradali radi njihove prebolesne opsesije za osvajacinom i dominacijom tudjih drzava i naroda. Pa to je gora napast od nekoga bolesnoga virusa, raka, side, ebole, covjecanstvo prosto ne moze pobjeci od njih, koliko te oni bolesno, dijabolicki i opsesivno uhode. Pa sta je njima zna netko? Zasto su oni tako bolesni u psihu, i tako bolesno gladni tudjega? Koja je to vrsta bolesti, zna netko?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.