Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJAN UZLET OMIKRONA
Povratak na članak

U četvrtak krizni sastanak austrijske vlade: Nose li Sveta tri kralja Austrijancima 5. lockdown?

Epidemiolozi, virolozi i ostali domaći stručnjaci pozivaju na uzbunu, a neki od njih javno kritiziraju austrijsku vladu “da presporo reagira”

Komentari 2

V0
Vlaskoulicanec3.0
16:27 03.01.2022.

Zašto se brišu komentari koji nisu uvredljivi već činjenični??? Pa ponavljam: lockdown u Austriji je od politike već gotova i dogovorena stvar bez obzira na veliki broj stručnjaka koji tvrde da je upravo sada vrijeme preuzeti izraelski model kako bi se ovom laganom varijantom postigao imunitet krda! Osim toga u ovom trenutku se u austrijskim bolnicama nalazi 1017 pacijenata od toga 330 na intezinvoj tako da o nekakvoj preopterećenosti sustava ne moze biti riječ!

VL
MH
Max.hr
13:58 03.01.2022.

Da nisu ubili nadvojvodu Ferdinanda ove gluposti po svijetu od dva velika rata do ovog sada se ne bi desilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.