Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restrikcije zbog porasta zaraženih
Povratak na članak

Božinović: U jednoj županiji zatvaramo kafiće, ne u četiri. Oprostite ako nisam bio jasan

Stožer civilne zaštite sutra će na konferenciji za medije detaljno predstaviti nove mjere

Komentari 16

DU
Deleted user
13:57 25.03.2021.

Vlasnici krčmetina su si umislili da država ne može bez njih.

VL
Avatar EtTore
EtTore
15:10 25.03.2021.

Pocela SEZONA!?! Bice dobra ovoga lita, hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

VL
IM
imamohrvatsku
13:08 25.03.2021.

Nikako da zasidnem na štekat u 10 uri, cvike naoči, novine nastol, kafu i mineralnu predsebe pa odsutnim pogledom prolaznike brojim kako s liva tako s desna. Da kalom moje "di si?!" odzvanja. A onda, umoran, u 12 uri polako kući da vidim ima li kakve lipe spize. Posli ručka malo bacin tilo u krevet da se odmorin i buden frižak za izać vanka predveče. A di ću nego na štekat, svi smo već tu, neki nisu ni otišli odjutra. Štekat naš svagdanji dajte nam i jučer i danas i sutra! Padne li štekat pala je i Hrvatska, zapametite. Štekat to smo svi mi!

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:13 25.03.2021.

Zatvraj sve jer necete imati zdravog covjeka u 2021!!

VL
RU
Rusvaj
13:40 25.03.2021.

Policijski sat uvesti kako je i u susjednim zemljama........ Po sili zakona cijepiti i to od radno sposobne populacije, a ovako sa kojekakvim mlakim preporukama, kojih se nitko ne pridržava, ove boleštine se nikad nečemo otarasiti

VL
AA
aabbcc
19:39 25.03.2021.

eto vidite i jos pobroje pozitivne i mrtve i to im je sva briga i odgovornost za one koje cijepe i od korone lijece ..

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
13:31 25.03.2021.

Bozinovic jel ti bas nista ne razumijes niti ni stozer??pa tuziti ce vas netko sirite svojim postupanjem zarazne bolesti!!Zatvori u svim terase jel to tolko bitno da nastrada vecina zbog usranih birtijasa!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.