Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muškarac hospitaliziran

U Čepin preko Batine ušlo 400 izbjeglica, većina ih je gladna i dehidrirana

Izbjeglice u Čepinu
Foto: Davor Kibel/PIXSELL
1/14
17.09.2015.
u 13:34

Za razliku od Tovarnika, gdje je najviše žena i djece, u Čepin je stiglo najviše muškaraca.

Oko 400 izbjeglica koji su u Hrvatsku ušli preko baranjske Batine smješteno je u Čepinu kod Osijeka. Improvizirani centar za njih je u staračkom domu, a smjestili su se najviše u hladovini u dvorištu gdje razmjenjuju dojmove.

– Putujem od 24. kolovoza s kćeri i sinom, supruga i maleni sinčić još su u Siriji, gdje je vrlo opasno – ispričao nam je Jamad.

Dva liječnička tima pregledavaju u kakvom su zdravstvenom stanju čim stignu, a većina je gladna, zbog čega trpe bolove u trbuhu i dehidrirana. Jedan je muškarac čak prevezen u KBC Osijek.

Za razliku od Tovarnika, gdje je najviše žena i djece, u Čepin je stiglo najviše muškaraca.

>> Izbjeglice na kolodvoru: Ako vlak uskoro ne stigne, na silu ćemo probiti policijsku ogradu

>> 'Nisam zadovoljna, nekontrolirano je ušao preveliki broj izbjeglica'

Komentara 17

DE
defektologlogoped
16:19 17.09.2015.

ovo su teroristi sa djecom, svaka zena nosi u stomak po jednu islamsku bebu sto je to ?! to je jos jedna bomba za nas..neka idu za egipat libiju i irak,tamo smo demokratizirali drustvo..al sisi ima punu podrsku nasu ,izraela i zapada,naravno i rusije i srbije..neka idu u s.arabiju to su demokrati i prijatelji amerike

MR
mrkoje
16:28 17.09.2015.

izbjeglice nisu izbjeglice, oni su poceli da se ponasaju kao da traze zemlju na koju ce da imaju sigurnost, nisu kao nase izbjeglice koji su isli prema nesigurnim i osiromasenim zemljama

SA
samoinborut
21:25 17.09.2015.

Bravo Ostojić. Ovo nisu ni izbjeglice, oni samo žele 400 eura mesečno koliko jim daje Njemačka uz stan i hranu. Nisu izbjeglice nego divjaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije