Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČECI U NAŠEM KRAJU

U Čakovcu nastupaju popularni Mejaši, a u Varaždinu možete uklizati u Novu godinu

docek
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
29.12.2014.
u 12:29

Kako su džepovi građana iz godine u godinu sve tanji, proslave na gradskim trgovima sve su popularnije pa donosimo pregled onoga što će se događati u našem kraju

Kada je riječ o Novoj godini, mnogi u zadnji trenutak odluče gdje će je proslaviti, a na odluku često utječe  i “debljina” džepa.

Živa glazba i DJ-i

Kako su džepovi građana iz godine u godinu sve tanji, proslave na gradskim trgovima sve su popularnije pa donosimo pregled onoga što će se događati u našem kraju.

Varaždinci će prvi put Novu slaviti na Kapucinskom trgu, gdje će ih od od 20 do 22 sata zabavljati DJ, a od 22 do jedan sat poslije ponoći zabavljat će se uz Ex Zodiac band. Osim glazbenog programa, Varaždince očekuje i vatreno iznenađenje u ponoć, a otvoreno će biti i klizalište. Nova godina u Varaždinu nezamisliva je bez tradicionalne Novogodišnje utrke, koja kreće od Trga kralja Tomislava točno u ponoć.

Doček Nove godine na Trgu Republike u Čakovcu bit će završnica manifestacije “Advent u gradu Zrinskih”.

- Ove godine našim građanima i gostima pripremili smo spektakularan doček uz nastup tamburaškog sastava Mejaši, trenutno najpopularnijih tamburaša u starkama - najavljuje Boška Ban Vlahek iz Turističkog ureda. Za ponoć je predviđen vatromet.

Na Trgu slobode u Prelogu građane će zabavljati grupa Oaza, a program počinje u 22 sata. U Turističkoj zajednici najavljuju i gosta iznenađenja, a u ponoć će grad osvijetliti tradicionalni vatromet.

U Murskom Središću svira trio Present. Na međimurskim trgovima će se nuditi kuhano vino, čaj, grog, lepinje, kobasice...

Krapina osmu godinu za redom organizira doček Nove godine na Trgu Ljudevita Gaja. Program će trajati od 22 sata do jedan sat iza ponoći, a građane će zabavljati Bosutski bećari. U ponoć će gradonačelnik Zoran Gregurović uz zvuke valcera i vatromet građanima čestitati Novu, a sve to Grad Krapinu će koštati 60-ak tisuća kuna.

Inače, kafići u centru grada će imati produženo radno vrijeme, pa će se građani i u njima moći zabavljati do ranih jutarnjih sati. Novu godinu na glavnim trgovima dočekat će i građani Koprivnice, Križevaca i Đurđevca.

Gastronomska ponuda

U Koprivnici će od 22.30 sati na Zrinskom trgu građane zabavljati Bojan Jambrošić, Matija Evačić, te Laura i Luigi Mjeda. Kao i uvijek, u ponoć će biti velikog vatrometa, a doznajemo da gradska uprava za posjetitelje priprema i slatko iznenađenje.

U Križevcima će se u Silvestarskoj noći tradicionalno zabavljati na Strossmayerovom trgu, ovaj put u velikom grijanom šatoru. Program počinje već od 20 sati, a za građane je pripremljena bogata gastronomska ponuda. Na plesne korake disko glazbom mamit će DJ Krnya. Đurđevčani na Trgu sv. Jurja sa zabavom počinju oko 23 sata. Okupljeni građani Novu godinu dočekat će uz nastup benda Revolt te uz kuhano vino i čaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije