Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalci

U bugarskom teretnjaku na Tovarniku otkrili dva Afganistanca

ilegalci,Bajakovo
Miroslav Flego
05.09.2014.
u 12:29

Pregledom kamiona i prikolice utvrđena je ispravnost carinskog užeta i carinskih obilježja, ali u podvozju priključnog vozila, između metalnih spremnika za palete, pronađene su dvije osobe

U teretnjaku s prikolicom bugarskih oznaka kojim je upravljao bugarski državljanin, na cestovnom graničnom prijelazu Tovarnik otkrivena su dvojica ilegalaca koji su pokušali nezakonito ući na područje Europske unije i Hrvatske.

Pregledom kamiona i prikolice utvrđena je ispravnost carinskog užeta i carinskih obilježja, ali u podvozju priključnog vozila, između metalnih spremnika za palete, pronađene su dvije osobe za koje je naknadno utvrđeno da su državljani Afganistana. Otkriveni državljani Afganistana koji su na ilegalan način pokušali prijeći državnu granicu nisu posjedovali putne isprave te su prepraćeni u Policijsku postaju Tovarnik radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

>>Trojicu Albanaca granična policija pronašla u šumi

>>Protjerani Pakistanci koji su lagali da su iz Bangladeša

Komentara 1

CE
centirion
15:48 05.09.2014.

Jadni ljudi gladni,traže posao i bolji život, da bi kasnije oni ili njihova dijeca tražili sva ljudska prava,nametali nam svoju kulturu i vjeru,širili mržnju i strah,okretali se nasilju i terorizmu! To je tužna istina u mnogo slučajeva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije