Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNE VIJESTI!

U Brodskoj županiji nakon gotovo osam mjeseci nema novozaraženih

Zagreb: Drive-in testiranje na koronavirus u NZJZ  Andrija Štampar
Igor Kralj/PIXSELL
25.05.2021.
u 14:51

. Nastavlja se trend pada broja zaraženih osoba na 100.000 stanovnika tako da trenutna 7-dnevna incidencija u Brodsko-posavskoj županiji iznosi 77, dok trenutna 14-dnevna incidencija iznosi 198.

Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, u zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije nije potvrđen nijedan novi pozitivni nalaz osoba zaraženih virusom SARS-CoV-2. Prvi je to put nakon 29. rujna prošle godine da u ovoj županiji nije zabilježen niti jedan novi slučaj zaraze.

Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 11.858, oporavila se 11.541 osoba, dok je broj aktivnih slučajeva smanjen sa 107 na 82. Nastavlja se trend pada broja zaraženih osoba na 100.000 stanovnika tako da trenutna 7-dnevna incidencija u Brodsko-posavskoj županiji iznosi 77, dok trenutna 14-dnevna incidencija iznosi 198.

U zadnja 24 sata preminula je jedna osoba u slavonskobrodskoj Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević" (M – 1946.). Ukupan broj preminulih osoba od COVID-19 na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 235. Hospitalizirano je ukupno 56 osoba (6 osoba manje nego prethodni dan) od čega u slavonskobrodskoj bolnici 40 osoba, a u novogradiškoj bolnici 16 osoba. Na respiratorima je 10 hospitaliziranih osoba (isto kao i prethodni dan) od čega u slavonskobrodskoj bolnici 8 osoba, a u novogradiškoj bolnici 2 osobe. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi ukupno 460 osoba (14 osoba više nego prethodni dan).

VIDEO: Zmajlović: Kožić je HDZ-ov mamac za birače da osvoje županiju i onda vladaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije