Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDRAG MATIĆ:

'U braniteljskim zadrugama nema samoubojstava, nasilja i alkohola'

Predrag Matić
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
28.02.2014.
u 11:46

Branitelji proizvode za tržište i to je dobro za njih same, rekao je ministar branitelja

- Na sajmu zadruga hrvatskih branitelja nema kukanja, nema plakanja i poticajna je atmosfera. Preko 500 braniteljskih zadruga radi u Hrvatskoj i njihov je najveći problem plasman njihovih kvalitetnih ekoloških proizvoda. Želimo ih povezati s hotelijerima i turističkim zajednicama. Branitelji proizvode za tržište i to je dobro za njih same i za razliku od nekih drugih branitelja koji su se posvetili kladionicama i gostionicama ovo su ljudi koji proizvode i čine ponosnom cijelu Hrvatsku. Nisu posustali i u braniteljskim zadrugama nema samoubojstava, obiteljskog nasilja i alkoholizma - rekao je ministar branitelja Fred Matić nakon obilaska sajma braniteljskih zadruga u Zadru.

Uz njega sajam su obišli i dali podršku zadrugarima ministri Maras i Jakovina. Ministar Maras osvrnuo se i na BDP.  

- Nakon pet godina sve koji rade analize očekuju da Hrvatska ove godine ima rast BDP-a. Mene to veseli iako u ovom trenutku gospodarska situacija nije lagana i svi očekujemo da se stvari pokrenu, a veseli me što ćemo ovu godinu završiti u malom plusu. Hrvatskoj treba da idemo u smjeru manjeg deficita i da se ne zadužujemo unedogled, da vraćamo te dugove i da ih ne ostavljamo budućim generacijama. U mom ministarstvu smanjit ćemo neke poticaje za investicije, no to ne znači da ih nećemo isplatiti, već će biti isplaćeni 2015.godine - rekao je ministar Gordan Maras.

>> Bez kredita braniteljske će zadruge u likvidaciju

>> 'Od naših šljiva Podravka radi pekmez, ta je tvrtka siguran otkupljivač našeg uroda'

Komentara 2

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
13:10 08.03.2014.

" Ministri " hodaju pa malo pojedi ovdje , malo pojedi ondje , kao da im je to jedini posao . Malo pohvali ljude , kao da je sve "njegovom zaslugom", zagrize , ovdje komad kulena , ondje kobasice ,, tamo casu vina . Tako "od fešte do fešte " cijeli mandat, politikanstvo i Žicanje . Sramota od vlasti ,

MD
mara-danda
11:52 09.03.2014.

tamo ima da cim otvore zadrugu padne im 20.ooo kn na konto.. porez i ostala davanja za svete krave ne postoji.. cista pljacka i kriminal kao i sve ostale privilegije povezana s tim olosem,,,povezana s tim olosem,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije