Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bezobrazno bogate

U božanstvenom odmaralištu noćenje stoji čak 42.000 kuna

aman resort (1)
Foto: Aman Resort
1/11
29.06.2013.
u 23:12

Za one koji vole aktivan odmor, u ponudi su ture pješačenja, posjet nacionalnim parkovima, izlet na obližnje jezero, a za one najhrabrije tu je i vožnja balonom!

Jeste li ikad maštali da ste bezobrazno bogati? Niste? E, pa možda će vas pogled na Amangirl resort koji se skrio među planinama američke savezne države Utah natjerati da se zamislite.

Odmaralište se prostire na 243 hektra u kanjonu Point na jugu Utaha, nedaleko granice s Arizonom. Crveni planinski masiv skriva od očiju javnosti ukupno 34 apartmana i nekoliko vila koje su na prodaju, ako možete dovoljno duboko posegnuti u džep. 

Primjerice, samo jedno noćenje u četverosobnoj vili stajat će vas oko 42 tisuće kuna! Cijena je još paprenija jer od 1. srpnja do 31. kolovoza morate platiti barem tri noćenja.... 

Nije stoga čudno da je Amangirl resort odredište koje biraju holivudske zvijezde pa su tako svoj odmor ovdje prije dvije godine proveli Angelina Jolie i Brad Pitt. 

Apartmani su luksuzno opremljeni s veličanstvenim pogledom na pustinju, planine, jezero.... Gosti se opuštaju u welnessu, a na raspolaganju su im i frizeri, kozmetičari. 

Za one koji vole aktivan odmor, u ponudi su ture pješačenja, posjet nacionalnim parkovima, izlet na obližnje jezero, a za one najhrabrije tu je i vožnja balonom!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije