Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treće utapanje u vinkovcima?

U Bosutu pronađeno mrtvo tijelo starijeg muškarca: Pretpostavlja se kako je uzrok smrti utapljanje

Bošnjaci,utapanje,očevid
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
15.08.2015.
u 15:15

– Točan uzrok smrti znat će se nakon obavljene obdukcije, rekao je novinarima glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske županije Domagoj Džigumović dodajući kako je policija dojavu o mrtvom tijelu koje pluta Bosutom zaprimila od građana

Kasno sinoć u rijeci Bosut, nedaleko od središta Vinkovaca, pronađeno je mrtvo tijelo muškarca starije životne dobi. Prema navodima iz policije još uvijek se obavlja očevid kako bi se utvrdio uzrok njegove smrti.

Ipak, pretpostavlja se kako je do smrti došlo utapljanjem. – Točan uzrok smrti znat će se nakon obavljene obdukcije, rekao je novinarima glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske županije Domagoj Džigumović dodajući kako je policija dojavu o mrtvom tijelu koje pluta Bosutom zaprimila od građana.

Podsjetio je i ako obdukcija pokaže kako je uzrok smrti utapljanje kako će to biti treći slučaj ovoga ljeta na vodenim površinama u Vinkovcima. Naime, na gradskom kupalištu Jezera Banja u zadnjih nekoliko tjedana utopili su se 23-godišnji mladić iz Otoka i 56-godišnjak iz Vinkovaca.   

>>Pronađeno mrtvo tijelo mlađeg muškarca u kupalištu Banja

>>Htio se osvježiti na neuređenom kupalištu, zaplivao pa nestao u Savi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije