Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konkurencija izvana
Povratak na članak

U Bolu na Braču zaustavljaju apartmanizaciju jer su preplavljeni iznajmljivačima iz Zagreba, Virovitice...

U Turističkoj zajednici Bola ističu da je krajnje vrijeme da se počne razlikovati obiteljski posao u turizmu od čistog turističkog biznisa

Komentari 11

MA
marijaqwer
05:53 09.12.2019.

Proces apartmanizacije je nezaustavljiv i poguban za lokalno stanovništvo. Dubrovnik je primjer kamo to vodi.

VL
MO
moškov
05:36 09.12.2019.

bracani su nefer filozofi...na bracu moze zivjeti i raditi 500 000 hrvata .....jer je brac povrsinom veci od malte...zasto ih smeta netko iz zg vt a da se njima ogranici kupovina stanova u zg....itd...

VL
VO
vorda400
08:24 09.12.2019.

Ajde bračani fino pakirajte kofere da vam ekipa iz Zagreba pokaže kak se posao radi a vi krepajte od ljenosti

VL
BU
burza
10:40 09.12.2019.

Najbolje osnujte svoju republiku granice i pasose ajde dok su vas zagrepcani izgradivali bolo je dobro a sad vam smetaju

VL
SA
sani1
08:56 09.12.2019.

O Bože, ima li te. Neka mi pametni Boljani, ili ovaj novinar, objasni razlikau između “posla u turizmu” i “turističkog biznisa”.

VL
GE
generacija1988
16:56 09.12.2019.

Ponovo se neka turistička zajednica drznula na poticaj hotelskog lobija nešto ograničavati. Pa ograničite cijenu benzina ili nenormalne cijene po hotelima kada ste tako pametni. Ograničavali bi ljude koji su uložili milijarde kuna u RH i sada kao ne trebate nam više. Podsjeća na satiru iz kultne serije"Nase malo misto", kada je direktor hotela Roko Prč pokušao narediti općinskim vlastima da više ne izdaju dozvole za zimmer frei. Nije prošlo ni tada u vrijeme komunizma neće ni sada. Ljudi probudimo se, krenula je opasna haranga da se uništi privatni sektor obiteljskog smještaja. Mi iz Zagrebačke Udruge dajemo sve od sebe da se to ne desi. Pridruzite nam se, upiz.hr.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:29 09.12.2019.

a zašto su onda domaći tako skupo prodavali kamenjar strancima? mislili su da ovi trebaju kamen za doma ozidati ulaz na dvorište? sad su konkurencija... domaći su istisnuti? ne mogu pratiti strance? zašto i bi? ni avari nisu mogli pratiti hrvate kad smo došli... :) šala, ne brinite se. uskoro će turizam biti stvarno dopunska djelatnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.