Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ NOVE GRADIŠKE
Povratak na članak

U Klaićevu dovezena djevojčica (2) s teškim ozljedama glave: 'Ovako nešto nikad nismo vidjeli'

Majka djeteta dala je liječnicima različite izjave - prvo da ne zna što se dogodilo, a kasnije da je dijete palo

Komentari 15

MO
modovisisajteMaraschino
19:35 01.04.2021.

Moja sestra i šogor su usvojili curicu koja je isto fizički bila zlostavljana sa 3 godine. Oporavila se i danas je sretna i zdrava djevojka koja se priprema za fakultet. Neka i ovaj mali anđeo bude sretan uz brzi oporavak i najvažnije novu obitelj koja će ju voljeti i brinuti se za nju. A ovi monstrumi od roditelja, dajte barem recite istinu a ne lagati "pala je", to nitko ne vjeruje.

VL
MA
malena1983
19:59 01.04.2021.

Imam dijete od dvije godine. Samo suze idu, ja bih je tako čuvala i stisnula uz sebe. I pazila na rane. Da je ništa ne svrbi.

VL
Avatar brons
brons
20:40 01.04.2021.

prestrašno

VL
BR
Bret
01:11 02.04.2021.

Da je nadležna socijalna služba stvarno posjetila tu bebicu dva puta u 4 mjeseca koliko je dijete u biološkoj obitelji, a ne dvaput tjedno! koliko tvrde da su dolazili u obitelj, sirota curica sada ne bi bila na respiratoru. A da ravnatelj Centra za soc rad nije moron i stranački uhljeb ne bi javo izjavljivao da se dijete od 2 g “samo ozlijedilo jer je sklono samoozljeđivanju”?!? Pa koliki idiot moraš biti za takvu stravičnu i prestrašnu besmislicu? Taj izgleda nije ni profesor povijesti kao onaj uhljeb iz Splita nego vulkanizer s kupljenom diplomom iz Čitluka. Treba ga prijaviti kazneno za nesavjesno postupanje u službi i neprijavljivanje kaznenog djela zlostavljanja i zanemarivanja djeteta. Kakav otkaz ljudi, te “stručnjake” treba kazneno gonizi!

VL
Avatar lola lola
lola lola
23:02 01.04.2021.

Eto to je rezultat kada se po preporuci Crkve ne dozvoljava abortiranje. Danas bas svatko moze imati djecu a da nisi uopce sposobni za to.

VL
VO
Vododer
22:40 01.04.2021.

Strahota da centar za socijalnu skrb ovakav propust napravi bez da netko ne dobije otkaz za nemar na radnom mjestu. Drugi bi se zamislili da li ce posteno obavljati duznost socijalnog radnika i jadna bespomocna djeca bi bila zasticenija, pa djeca su najsvetija stvar na svijetu a ne da se ovako postupa s njima, srce mi se kida na ovakve dogadaje.

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
08:19 02.04.2021.

U tim centrima za socijalnu skrb sjede stranački uhljebi umjesto stručnih osoba pa me uopće ne čudi da se ovakve stvari događaju. Jadno dijete se tek udomaćilo u udomiteljskoj obitelji i onda ga vrate natrag monstrumima. Užas.

VL
Avatar patkovic
patkovic
19:23 01.04.2021.

takvima treba postavit kameru sa slobodnim pristupom

VL
Avatar Upitnik30
Upitnik30
11:32 02.04.2021.

Ljudima koji zlostavljaju djecu treba onemogućiti da ih imaju više.. ovi su naštancali četvoro djece koje zlostavljaju..

VL
VI
Vito
08:57 02.04.2021.

Pa sad ti svetkuj Uskrs. Kao i za saborskog zastupnika morali bi napraviti zakon za osobe smanjene mentalne sposobnosti da prije stvaranja novog života polažu ispit odgovornosti.

VL
EL
elizabeth
01:15 02.04.2021.

Ovo su dobre vijesti iz tvrtke LendingTree inc, nudimo sve vrste zajmova kako bismo zadovoljili vaše željene želje. Bilo da se radi o zajmu za pokretanje novog posla, kupnju automobila, kuću, kupnju nove mehanizacije ili otplatu dugova. Drago mi je da je LendingTree, tvrtka s najvećim povjerenjem u online zajmu, ovdje da pomogne. Obratite nam se e-poštom na (lendingtreegroupinc (a) gmail, com).

VL
VI
vidigal
22:47 01.04.2021.

Skandal da se tako nesto dogodi u Hrvatskoj.. Ta gamad tzv. "roditelji" jadno djeteta su zasluzili vjesala

VL
Avatar Who care
Who care
14:39 02.04.2021.

Molio bih medije da poprate angažman udruga tipa: 'Hod za život' i sličnih po ovom konkretnom slučaju i da nas o učinjenom informiraju. Hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.