Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.08.2014. u 12:00

Mirando Mrsić, ministar rada, vjerojatno će biti oduševljen informacijom da se broj nezaposlenih u Šibeniku smanjio za još jednu pripravnicu...

Mirando Mrsić, ministar rada, vjerojatno će biti oduševljen informacijom da se broj nezaposlenih u Šibeniku smanjio za još jednu pripravnicu. Opća bolnica u Šibeniku po Mrsićevu modelu dala je priliku za odrađivanje pripravničkog staža uz 1600 kuna iz državnog proračuna gospođi koja ima – 57 godina. Zakon ne kaže koliko godina moraju imati kandidati, već je bitno jedino da su završili fakultet i da su nezaposleni, objašnjava u Slobodnoj ravnatelj bolnice dr. Ante Županović nesvjestan da je upravo doveo do savršenstva model „s faksa u mirovinu“.

Ništa od profita

Direktor HEP-a misli da je kiša padala na krivim mjestima

Tomislav Šerić, predsjednik uprave HEP-a, za razliku od turističkih djelatnika trebao bi trljati ruke zbog kišnog ljeta koje povećava proizvodnju jeftine struje u hidroelektranama. Trebao bi dakle biti zadovoljan obilnim padalinama, ali nije jer je „kiša padala na krivim mjestima“, kako se Šerić izrazio za Jutarnji list, pa neće biti profita. Ako je već „kiša pala na kriva mjesta“, nadajmo se da će bar potoci i bujice nanijeti vodu na prava mjesta, do HEP-ovih akumulacija.

Eksperti u strahu

Neki ustavni suci boje se da neće naći posao

Jasna Omejec, predsjednica Ustavnog suda, objasnila je u Globusu da je povlaštene mirovine trebalo vratiti i zbog toga što se „neki ustavni suci nemaju kamo vratiti“ po isteku mandata. Takvi eksperti, a nitko ih ne želi?

Tajna veza Milana Bandića i Podgore

Donirao vatrogasno vozilo i postao počasni građanin

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, proglašen je počasnim građaninom Podgore, prvim u povijesti tog dalmatinskog mjesta. Veliku čast Bandić je zaslužio time što je Podgori donirao kandelabre i vatrogasno vozilo vrijedno milijun i pol kuna. Naravno, nije to Bandić platio iz svog džepa, već iz neke od gradskih blagajni iz kojih je u posljednjih 20 dana na donacije i sponzorstva iscurilo 16,3 milijuna kuna, o čemu je Večernji pisao jučer. Zašto je baš Podgora dobila skupo vatrogasno vozilo, objasnio je sam Bandić riječima da vjeruje kako je njegovu bolesnu majku spasila molitva zaštitniku Podgore, sv. Vicencu. A sada vjeruje i da će dobiti i glasove svih 1200 Podgorana koji žive u Zagrebu.

>>Što se IDS-a tiče, Hrvatska može imati samo dvije regije

Komentara 8

BD
bozidar.dolenec
12:47 21.08.2014.

I g.Mrsic zna kaj se tu dela samo treba donesti kuvertu i zna se tu je mam posel,pak tak za mirovine i v lepi njihovi se mam da se srediti bez zapreke sam ako se pobunis mam si na udaru mjesnih serifa i njihovih podrepnika i tu nema kraja. To je te zacarani krug mafijasi,lopovi ,prevaranti ali..........!

MJ
markezic.joso
15:11 21.08.2014.

je li to ta Hrvatska mladost koju treba zaposliti i zadržati

ZD
zdepar
15:58 21.08.2014.

slaba joj je bila veza kada je tek sada došla na red za uhljebljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije