Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dužna 1,2 mil. kn
Povratak na članak

U bolnici istraga zbog sterilizatora, transfuzija bez liječnika...

Pacijente je zbunila obavijest na webu da ambulanta za transfuziju neće raditi zbog dopusta

Komentari 3

SC
scary
21:12 18.09.2012.

"I sam je svjestan da je u bližoj i daljnjoj prošlosti bilo više događaja koji su narušili ugled te ustanove." ugled? on mora da se šali. nema tu ugleda davno, ostala je samo strava.

VL
JO
jožek2
07:18 19.09.2012.

Ugled i dostojanstvo u našim bolnicama nestali su onog trenutka kad su famozni ministri zdravstv dozvolili nekim podobnim doktorima , da nakon radnog vremena rade u istoj ustanovi i ordinaciji privatno. -Što se dalje događalo svki normalan građanin može zaključiti, a to je ovo bezvlašče anarhija i što je najgore svađe između doktora , arezultat je takav da od nekad uglednih Hrvatskih bolnica danas se bojimo i najobičnijeg pregleda i najmanjeg operativnog zahvata.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:05 19.09.2012.

pitajte Čačiju tko je sve zaposlen u bolnici i zašto su otišli (i odlaze) svi dobri doktori iz Bjelovarske bolnice pitajte isto tako zašto bubrežni bolesnici (ali i ostali bolesnici) dobijaju lošu hranu koja je presoljena ljetos jedan primjer: uzuz hranu su bolesnici trebali dobiti malo lubenice (što je čudo jer nikakvo voće ili desert se ne dobiva) i nije bilo to puno jer veća lubenica što je to kad se podijeli....lubenica preko noći nestala... došli doktori iz noćne smjene vidjeli lubenicu i ajmo ju pojesti... fućkaš bolesnike... i onda je osoblje kuhinje samo skupilo novac da kupe novu lubenicu da bolesnici dobiju ono što su im planirali dati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.