Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19

U Bjelovaru preminula najmlađa žrtva, žena od 33 godine

Bolnica Bjelovar
Damir Špehar/Pixsell
20.10.2020.
u 10:16

Jučer je u Hrvatskoj preminulo 11 osoba. Prema izvješću, preminula je žena (39) koja je bolovala od drugih autoimunih bolesti.

U Hrvatskoj je zabilježeno 890 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5519. Među njima su 574 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 32 pacijenta. Preminulo je osam osoba. Među njima je i još jedna ženska osoba od 33 godine koja je preminula u OB-u Bjelovar.

Kako je objavljeno na Twitteru koronavirus.hr, tri osobe preminule su u KB-u Dubrava (M, ’46. godište; Ž, ’56. godište; M, ’56. godište), dvije u OB-u Bjelovar (Ž, ’87. godište; M, ’52. godište), jedna u OB-u Gospić (M, ’48. godište), jedna u OB-u Karlovac (M, ’40. godište) te jedna u KBC-u Sestre milosrdnice (M, ’53. godište).

Podsjetimo, jučer je bilo 11 preminulih u Hrvatskoj. Prema izvješću, preminula je žena (39) koja je bolovala od drugih autoimunih bolesti.

Video: Vili Beroš i Krunoslav Capak obratili se medijima nakon sastanka s ravnateljima bolnica



 

Ključne riječi

Komentara 23

KI
kiseli
10:46 20.10.2020.

Idem pročitati na Indeks od čega je sve preminula bolovala.Tamo sigurno piše

Avatar abakus
abakus
10:46 20.10.2020.

Pitam se je li rodbina te preminule gospođe koja je umrla od tko zna koje bolesti (od kovida sigurno nije) morala potpisati prilikom preuzimanja tijela izjavu da je umrla od korone? Jer to je brat žene stare 39 godina koja je nekidan umrla MORAO potpisati, iako je žena bila teško bolesna i umrla je od bolesti od koji je dugo bolovala, a ne od korone. Koja sramota, da se ljude prisiljava prilikom preuzimanja tijela da potpusuju takve izjave kako bi Beroš, Capak, Markotićka i ini mogli tvrditi da su ti ljudi umrli od korone i da bi novinari mogli likovati u naslovima o "najmlađoj žrtvi kovida". Strašno...

GE
genadij
10:35 20.10.2020.

Jako mi je žao gospođe, ali ajde bar su novinari bili pošteni i prenijeli ono kaj cijelo govorim, a to je da niko zdrav samo od korone nije umro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije