Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi i poduzetni

Povratak na članak

U biznis s GSM vagom za med i bežičnim navodnjavanjem

Na natječaj namijenjen mladima, da ne kažemo još “zelenim” poduzetnicima, studentima i drugima koji se tek planiraju baviti biznisom, stiglo je dvadeset zanimljivih ideja.

Komentari 4

MT
mtoplak2
08:58 07.07.2012.

Bravo,samo tako naprijed.Još kada bi bilo više kvalitetnijih subvencija i beneficija te se sve brže odvijalo,kao i da se tvrtka d.o.o. može "otvoriti" za mnogo manje od sadašnjih cca 25.000,00.-Kn (a šta se sve nagoviješta već unazad nekoliko godina, ali nikako da zaživi) bilo bi predobro.Imamo jako mnogo pametnih ljudi,svih uzrasta. Treba se vlada više okrenuti i pomoći poduzetništvu i privatnome sektoru..."malome gospodarstvu".

VL
IN
InfoMan
10:37 07.07.2012.

Samo naprijed! Treba Linicu ovaca za striganje. Tih 25000 kn kaj ste dali za papire tek je pocetak. Sada vam krece deracina raznim parafiskalnim nametima, blokadama ako slucajno ne uplatite dace drzavi, a slijedece godine (ako prezivite) placanje predujma porezaza na dobit (unaprijed date drzavi novac da nemate pojma kako ce biti). Pa ce vam onda doci inspekcija i odrati globetine na najmanje sitnice i tako dalje. Ocemo sada preci na banku koja vam ne zeli dat novac jer ne poslujete? Ocete biti dovoljno "pametni" pa vlastitu nekretninu stavit pod hipoteku ili vlastiti novac ubacit u firmu? Spominjete andjele. Je znate da ti "andjeli" za par desetaka tisuca uzimaju 50, 60% firme?

VL
KO
kobidrugibio
12:25 07.07.2012.

zar nisu rekli da GSM signal smeta pcelama???

VL
MT
mtoplak2
17:32 08.07.2012.

Super ste to napisali INFO MAN, ima tih trenutnih "bisera" još, ili čekaju u pripremi, samo ne znamo! Zato kažem e kada bi se vlada više okrenula i pomogla privatnome sektoru i poduzetništvu......ali ne na način ala Sanader i slični...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.