Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ POMOĆ MOTORNE PILE

U bizarnoj seksualnoj igrici muškarac doslovno ostao bez glave

seks
Foto: Thinkstock
14.02.2017.
u 18:33

Iako prvih šest mjeseci obezglavljeno tijelo nije dirala, otkrio ga je njen novi ljubavnik Christian K koji je pomogao u skrivanju leša

32-godišnju Gabrielle P istražuje sud u Münchenu, zbog ubojstva partnera.

Bizarno ubojstvo dogodilo se prilikom jedne od seksualnih igrica tijekom koje je nesretni muškarac Alex H bio zavezan za krevet i očiju prekrivenih zatamnjenom maskom za ronjenje. 28-godišnjeg Alexa Gabrielle je ubila odrezavši mu glavu motornom pilom.

Ubojstvo je priznala, a njeni odvjetnici sve pokušavaju opisati kao očajnički čin, prenosi Telegraph. Pokušavaju dokazati kako se pila kojom je Alexu oduzela život u sobi nalazila zbog renovacija u kući.

Naime, Gabrielle tvrdi kako ju je Alex prisiljavao na sudjelovanje u degradirajućim seksualnim odnosima. Kazala je kako je imao dvije strane. U pristojnog i mirnog Alexa se zaljubila, a zbog onog koji ju je mučio se odlučila na ubojstvo.

Iako se ubojstvo dogodilo 2008., policija je tijelo otkrila tek ove godine, zakopanog u vrtu kuće gdje je par zajedno živio. Iako prvih šest mjeseci obezglavljeno tijelo nije dirala, otkrio ga je njen novi ljubavnik Christian K koji je pomogao u skrivanju leša.

Majka ubijenog odlučno tvrdi da je Gabrielle hladnokrvni ubojica, a u očima joj se, kaže, naziru kaži.

>> Blokade zbog lova na ubojicu: žena u ranim 30-ima pronađena ubijena u neboderu u Rijeci

>> U stanu u Zagrebu pronađena mrtva žena

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:54 15.02.2017.

Kada ćemo mi s Istoka biti tako napredni kao ovi sa Zapada? Zašto mi koji smo dio "primitivnih" i "nazadnih" civilizacija nemamo masovne ubojice, školska masovna ubojstva, bogatu porno industriju i ovakva događanja? Ah, nikada nećemo postatiti dio Zapadne Civlizacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije