Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORIGINALNA IDEJA

Britanski policajci tražili lopova pa u čudu gledali što se događa s plišanim medvjedićem

Foto: Facebook GMP Rochdale
1/2
10.08.2022.
u 23:50

Iako je vrlo moguće da bi ova metoda "sakrivanja" pred policajcima bila tema razgovora možda pokojeg policajca, policijska postaja se pobrinula da cijeli svijet to dozna

Policajci u Manchesteru dugo će pamtiti zanimljiv slučaj koji je oduševio Internet. Naime, 18-godišnjak koji je ukrao automobil i tog istog dana pobjegao s benzinske postaje bez da je platio gorivo je pronađen u golemom plišanom medvjediću.

Kako bi se sakrio pred policijom koja mu je bila za petama, rasporio je dno plišanog medvjedića i ušao u 'njega' kako bi izbjegao uhićenje. Policajci koji su ušli u prostoriju u kojoj se nalazio su zaprepašteno gledali medvjedića kako diše, što je bilo ključno u tome da ga ulove, piše Daily Mail.

Iako je vrlo moguće da bi ova metoda "sakrivanja" pred policajcima bila tema razgovora možda pokojeg policajca, policijska postaja se pobrinula da cijeli svijet to dozna. I još su objavili fotografije da nema sumnje u to što se dogodilo. 

Status prenosimo u cijelosti.

"Kradljivac automobila koji se prošli mjesec pokušao upotrijebiti plišanog medvjedića da se sakrije od policajaca koji su ga tražili, stavljen je iza rešetaka na devet mjeseci. Tražili smo Joshuu Dobsona (18), iz gradskog područja Spotland, nakon što je u svibnju ukrao auto i nije platio gorivo tog istog dana. Kad smo ga otišli uhititi, naši su policajci primijetili velikog medvjeda kako diše na adresi prije nego što su pronašli Dobsona skrivenog unutra! Sada je strpan iza rešetaka nakon što je prošli tjedan osuđen za krađu motornog vozila, vožnju bez kvalifikacija i bijeg s benzinske postaje bez plaćanja. Nadam se da mu je unutra podnošljivo..."

 

Mnoge je poprilično nasmijala metoda mladog lopova, ali su je ipak ocijenili kao apsurdnom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije