Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El-Mudžahed
Povratak na članak

U BiH su došli nakon ratovanja u Afganistanu. Išli su u džihad po cijelom svijetu

Glavni koordinatori za dopremanje naoružanja u BiH od bošnjačke strane bili su zamjenik ministra obrane BiH Hasan Čengić, za kojeg je CIA tvrdila da je glavni iranski čovjek u BiH, i direktor BiH obavještajne službe Bakir Alispahić

Komentari 39

PR
prajdali100
21:32 17.02.2019.

Oni igraju na duge staze ! Vrijeme i natalitet rade za njih. Sve počinje " nevino" gradnjom džamija i islamskih centara," kulturno- obrazovnih institucija" oko kojih se okupljaju.......sve sa osmjehom, pametno, nema žurbe ! A mi nestajemo, raseljavamo se....

VL
TA
tarzan
21:55 17.02.2019.

Šta nam kaže ovaj tekst? Da smo jako glup narod. Preko naše teritorije dolaze krvnici Balije na pritisak Amerike da bi ti krvnici naš narod ubijali u susjednoj ubijali i masakrirali?? Znači trebalo je popustiti Amerikancima iako smo znali da će ta govna ubijati naš narod. I što je najgore nakon tih svih zvjerstava opet napuštaju Bosnu preko naše teritorije i opet nikom ništa. Ma glup smo narod totalno.

VL
ZI
zimerman
04:30 18.02.2019.

Hasane malo si pretijerao sa propagandom protiv Amerike.Teroristi dobijaju naredbe od radikalni islamista sunitskog porijekla , vehabizam je taj koji podstice terorizam porijeklo im je iz Saudijske arabije i nema veze gdje su isto razmišljaju a tim istim vehabijama AmerikeAmerike je trn u oku a ti ovdje prodajes jeftinu sijitsku priču kako Ameri kontrolisu vehabizam. Hasane do juce sam te cijenio kao novinara oprosti ali ovaj put si pretjerao .Prijatelju moj nema Amerika veze sa vehabizmom niti sa radikalnim islamom to su stvari izmedju vas brace sija i sunita i polubrace zidova. Vaše zlo i prokletstvo Amerika je pokušala da riješi i to im je uvijek bila greška a ovo je ocigledan primijer. Sije suniti i zidovi su imali problema mnogo godina prije nego što se amerika rodila .

VL
Avatar Engel
Engel
21:38 17.02.2019.

kako to da su došli da se bore protiv htvata?pa zar nisu baš preko hrvatske dolazili i zar nije ta jedinica "el mudžahid" bila u sastavu tzv. armije BiH koja je bila u savezu sa hv i hvo u borbii za unitarnu BiH? koliko tisuća kršćana civila, žena i djece su poklali i masakrirali ti mudžahedini, pogotovo u okolini srebrenice i ko je do sada optužen, osuđen ili na bilo koji način odgovarao za te zločine?

VL
DU
Deleted user
21:40 17.02.2019.

Znaci da je Vesna Pusic 100% u pravu..........Evo ovi svi ljepo sjeli u avion i preko Zagreba u Bosnu.........

VL
Avatar dzambo
dzambo
21:19 17.02.2019.

A ''fino'' vam je JBT govorija….nijedna nasa Republika...itd...id...itd….

VL
AA
aabbcc
22:27 17.02.2019.

Hvala na iskrenom texu. Ako Mudžahedini nisu dopremljeni sa namjerom da se otvori rat sa Hrvatima u Bosni bilo bi dobro navesti da su negdje ratovali i protiv Srba. Molim ako neko zna primjer !!!..Muslimanima tada u ratu samo sa sa Srbima je trebalo oruzje, municija.. a ne Mudzahedini bar tako su javno govorili ...

VL
GV
golub Vaso
22:22 17.02.2019.

prva rečenica čista namjerna manipulacija gdje se za teroriste okrivljuje Iran, onda se dalje nabrajaju ljudi i organizacije koje s Iranom veze nemaju, ali imaju s CiAom koja ih je stvorila u Afganistanu

VL
Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
23:32 17.02.2019.

Simpatična je bila romantika sunita i šiita u BiH

VL
IM
Immanuell
22:28 17.02.2019.

Evo crno na bijelo priznanja da su osnivači svih radikalnih džihadističkih organizacija na svijetu SAD i SA. ISIL je izravno nastao koristenjem bijesa poražene bivśe Saddamove iračke vojske kao protuteža iranskom utjecaju na Bliskom Istoku. I opet nitko neće odgovaratiti za stotine tisuća žrtava i za milijune osakaćenih. A ovi prelasci preko Hrvatske samo pokazuju koja smo mi go..a od ljudi.. U stanju smo sebe same ubijati samo da bi dio naroda mogao lizati gu.. cu SAD - u.

VL
DU
Deleted user
06:26 18.02.2019.

Svijet je šahovsko polje , glavni grači vuku poteze i žrtvuju najslabije figure a ponekad zbog moguče pobjede i neku jaču . A mrtvi se mogu teško izbrojiti , a o ranama koje žive još mnogo godina u nacionalnim bićima da i ne pričamo . Sve sam uvjereniji da onaj kojeg slave vjerujuči ne postoji jer nema logike da je tako pogriješio.

VL
DU
Deleted user
06:26 18.02.2019.

Svijet je šahovsko polje , glavni grači vuku poteze i žrtvuju najslabije figure a ponekad zbog moguče pobjede i neku jaču . A mrtvi se mogu teško izbrojiti , a o ranama koje žive još mnogo godina u nacionalnim bićima da i ne pričamo . Sve sam uvjereniji da onaj kojeg slave vjerujuči ne postoji jer nema logike da je tako pogriješio.

VL
DU
Deleted user
06:26 18.02.2019.

Svijet je šahovsko polje , glavni grači vuku poteze i žrtvuju najslabije figure a ponekad zbog moguče pobjede i neku jaču . A mrtvi se mogu teško izbrojiti , a o ranama koje žive još mnogo godina u nacionalnim bićima da i ne pričamo . Sve sam uvjereniji da onaj kojeg slave vjerujuči ne postoji jer nema logike da je tako pogriješio.

VL
CO
Cosinus
06:24 18.02.2019.

Tuđman je uterao hrvatima uz Bosne da bi spasio Hrvatsku. Bos. Posavinu je mijenjao za krš. I na kraju su hrvati is Bosne kao problem.

VL
NA
NasaSenkica
23:29 17.02.2019.

Odlican clanak a i poucan koji govori koliko su Srbi bili oprezniji i pametniji kad se radilo o bosanskim muslimanima..istina, negdje su bili i preoprezni kao u Srebrenici ali sve u svemu su dobili svoju drzavu u drzavi..ne titraju amerima i imaju svoje ja...za razliku od nas Hrvata koji smo nagrebali uzduz i poprijeko pogotovo u BiH gdje danas ih preglasavaju muslimani uz podrsku amera....ali eto dobro da imamo i ovo malo drzave jer kad vidis onaj sabor dodje ti da povracas.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
00:22 18.02.2019.

Amerika putem svojih satelita održava na životu koliko je to potrebno teroriste, kako bi mogli sprovoditi svoju unutrašnju i vanjsku politiku. Terorizam je super za njih jer on nema kraja, oni mogu (barem tako misle) zauvijek voditi borbu protiv terorizma, koji zapravo oni financiraju. Iz ovog teksta je jasno vidljivo da tzv. borci nisu imali novaca za bus od sarajeva do zagreba, ali su ih vojni helići prebacivali na lokacije gdje su bili potrebni. Paradokosalno je da hrvati sjede u zatvoru zbog obrambenog rata u bosni. Osmanlije su napale taj prostor i nabijali na kolac te prisilno prebacivali ljude na islam ili su se sami prebacivali iz straha, zato sad imamo imena tipa muhamed filipović, inače njegovi preci su sa područja ankare, jasno vidiljivo iz prezimena. Bosna kao i ostali nerazvijeni dijelovi svijeta su plodno tlo za regrutaciju. Oni jadni misle da idu u oslobađanje palestine tako što ratuju u bosni ili čečeniji, tu se može vidjeti mentalni sklop pojedinaca koji pristupaju takvim tzv. brigadama. A hrvati su krivi jer su se htjeli braniti od srba prvo, a onda i od muslimana, nakon što je isforsiran sukob između hrvata i muslimana. Bosna služi za okršaje velikih igrača, a muslimani se sami moraju odmaknuti od radikalnog islama i terorizma, učiti svoju djecu da nije normalno ići u nekakve đihade, jer je to primitivno i zaostalo. Prestati biti jeftini plaćenik za ameriku. Najjače je kad nešto raznesu, pa viču smrt americi i izraelu, a ne znaju odakle im stigla oprema

VL
AA
aabbcc
00:02 18.02.2019.

Ovako je bilo: Bio je Rat sa Srbima._ Muslimani kukaju imaju ljudstva a nemaju oruzja i municije a oni im salju Mudzahedine. Muslimani im j. mater ce mo pucati sa kurc.ma i Mudjahedinima po neprijateljima !!!

VL
DU
Deleted user
22:23 17.02.2019.

Vecernji pise po napucima CIA-e i Ibn Sauda. Iran je imao pozitivnu ulogu u Bosni,Islamska Republika svesrdno je pomagala Hrvatsku vojsku u oci Oluje. Bosanski muslimani dobivali su najvise 1/3 naoruzanja koje je stizalo preko Hrvatske,ostalo su djelili HVO i HV. Ako cemo o stranim placenicima samo kod Tute u Kaznjenickoj bojni bili ih je vise od 300,iz svih europskih zemalja. Mnogi su casno poginuli braneci hrvatski narod. Bilo je i bos. Muslimana,kao vitez Juka Prazina. Lako cemo mi s El Mudzahidom,vehbizmom i pojedinim radikalima,pravi fanatici skrivaju se u Islamskoj zajednici,SDP-u i BAN-u. Oni koji provode politiku "Bosna Bošnjacima".Erdoganovi "Sivi Vukovi",Muslimansko bratstvo. Istaknuo bi Zeljka Komsica,Tunju Filipovica,Franju Topica,Samira Kaplana,ratnog zlocinca Sefera Halilovica,. Koristiti umno poremecenog covjeka kao dokaz postojanja radikalizma u Bosni nije nista do mucenje bistre vode.Skrivanje pravih problema. Pravi radikali su Komsic i njemu slicni ,koje u Zagrebu uredno primaju,cak im i u udarnim terminima daju prostor na drzavnoj dalekovidnici. A mozda je i sredisnja Bosna "morala" pasti u sklopu projekta "humanog preseljenja"???

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
23:45 17.02.2019.

Nikad mudzahedina u BiH nije bilo dok nisu dosli iz Zagreba. Miroslave Tudzmane spavas li mirno.?

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
21:27 17.02.2019.

Hvala bogu da je Sava između nas- draže bi mi bilo da je Okean 😎

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.