Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLNICE POPUNJENE
Povratak na članak

U BiH najveći broj novozaraženih dosad. Visoke brojke zabilježene i u Srbiji

Incidencija oboljelih u Mostaru prelazi 1000 na 100.000 stanovnika, što je iznimno visoko. Usporedbe radi, u Njemačkoj, gdje su uvedene snažne restriktivne mjere, ta incidencija je 102 na 100.000 stanovnika. To nam sve govori", rekao je Nermin Avdić

Komentari 1

DU
Deleted user
16:38 02.04.2021.

Neki dan mi je umro susjed,65. godište.Cijela moja obitelj bila se zarazila.20 dana smo se mučili,al hvala Bogu svi smo preboljeli.Mene su najviše boljeli bubrezi,pa budi pametan? Nisam imao respiratornih problema i nisam išao liječniku,ostali svi jesu. Samo je baba bila gore od mene(s mamine strane),al ona je 28.godište.Bila je na kisiku,i eno joj ništa. Starom su danas produžili kuru antibiotika,ima "sjenu na plućima". Ljudi,ovo nije za zezanje.Coran je stvarna i nije baš lijep osjećaj bolovat dvadeset dana.I još se bojat više za drugoga nego za sebe. Nosite maskice i ne hodajte uokolo ako ne trebate.Kod nas u Hercegovini svaki dan umre netko.I to mladi ljudi.Danas u Županiji Zapadnohercegovačkoj 160 zaraženih,u Mostaru 200.A trećina toga ne bi bilo da su ljudi samo malo više ljudi.Kažu nije to opasno,nije,ako si mlad i zdrav.A što s ovim drugim?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.