Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog izbjeglica

U Berlinu prosvjedovalo 5.000 ljudi: 'Spasimo Njemačku. Zaustavimo Merkel'

Prosvjedi u Berlinu zbog vladine politike prema izbjeglicama
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/9
07.11.2015.
u 21:21

Prosvjed je organizirala euroskeptična stranka Alternativa za Njemačku (AfD) pod sloganom "Azil treba ograničiti - crveni karton za Merkel".

Oko 5000 ljudi prosvjedovalo je danas u Berlinu protiv vladine otvorene politike prema imigrantima, objavila je policija.

Berlinska policija bila je u visokom stupnju pripravnosti s 1100 policajaca koji su održavali mir između antiimigrantskih prosvjednika i tri protuprosvjeda koji su okupili 800 ljudi.

Prosvjed je organizirala euroskeptična stranka Alternativa za Njemačku (AfD) pod sloganom "Azil treba ograničiti - crveni karton za Merkel".

Zamjenik predsjednika AfD-a Aleksander Gauland i zastupnica u Europskom parlamentu Beatrix von Storch pozvali su birače da na izborima 2017. svrgnu Merkel s vlasti.

Na transparentima je među ostalim pisalo "Spasimo Njemačku. Zaustavimo Merkel", a jedan prosvjednik je govorio protiv multikulturalizma rekavši da je Njemačka već dovoljno "obojena".

Gauland je dolazak imigranata usporedio s barbarskom invazijom Europe koja je dovela do pada Rimskog carstva.

Oko 20 neonacista opaženo je među pristašama AfD-a.

>> Njemački ministar: Izbjeglicama više nećemo automatski dodjeljivati status azila

>> 'U ekstremnoj situaciji granice će na kraju trebati braniti žicom, policijom, pa čak i vojskom'

Komentara 23

ST
stefj
21:49 07.11.2015.

He, he, kako se manipulira s brojem ljudi. Jedino što je zajedničko da se u svakom slijedećem izvještaju brojka sve više smanjuje...

Avatar bandogcro
bandogcro
22:39 07.11.2015.

Hvala Bogu sto Nijemci polako shvacaju da je ovo sto se odvija invazija terrorista na krscanskoj Europi. Sotona/masoni zele unistiti bijelu rasu da se lakse moze uspostaviti NWO, Ali Bog je veci i jaci, nece im uspjeti!

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:56 07.11.2015.

Angela je puno dobroga napravila i onda sve prosula nerazumnim ponašanjem oko islamističkih migranata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije