Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija

U Beogradu rasprava o položaju i suradnji Srba sa zemljama regije

'04.05.2011., SDSS, Ilica 16, Zagreb - Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
27.04.2012.
u 09:41

Na konferenciji u Srbiji sudjelovat će premijer Srbije Mirko Cvetković i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik te Milorad Pupovac

U Beogradu se danas održava treća konferencija pod nazivom "Položaj i perspektive srpskog naroda u zemljama regije" koja okuplja predstavnike srpskih zajednica iz Albanije, Makedonije, Rumunije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske i Crne Gore, doznaje agencija Tanjug.

Ministarstvo vjera i dijaspore priopćilo je da će konferenciju otvoriti Srđan Srećković, ministar vjera i dijaspore, a sudjelovat će premijer Srbije Mirko Cvetković i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Srpsku zajednicu iz Hrvatske predstavljat će Milorad Pupovac, saborski zastupnik i predsjednik Srpskog narodnog vijeća.

Ministar Srećković u priopćenju je istaknuo da će sudionici "predstaviti analizu stanja i ponuditi prijedloge i inicijative o budućoj suradnji srpskih zajednica iz zemalja regije s institucijama matične države".

Komentara 53

OB
-obrisani-
09:55 27.04.2012.

Sustav spojenih posuda je odnos srba i ostalih naroda. Dok je srbima dobro okolo svi pate, dok je drugima dobro i srbi to iskoriste. Sustav je složen ali istinit.

MA
maraton
09:56 27.04.2012.

Milorade, osteni u Srbiji.

AN
Ana33
07:55 28.04.2012.

Tko kaže da Hrvati i Srbi nisu JEDNAKI (isti)...?! Srbima upravlja \"crnogorska mafija\"... Hrvatima \"ercegovačka\" mafija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije